Annonce
Ugeavisen Kolding

Nyt debat- og foredragsfællesskab ser dagens lys i Kolding

Hans Jørgen Nielsen og Steffen Andersen er første foredragsholdere i Kolding Talks. Pressebillede
Aftenskolerne og Koldingbibliotekerne går sammen om at tilbyde spændende foredrag og debatter om aktuelle og nærværende emner under overskriften "Kolding talks".
Annonce

Kolding: Foredrag, borgermøde og samtalesalon er en del af programmet, når Kolding Talks tager hul på efterårets program.

- Vi ønsker at skabe stort og bredt varieret tilbud til Kolding Kommunes indbyggere. Gennem arrangementerne kan vi i fællesskab blive klogere, når vi lytter til og diskuterer med hinanden. Vi byder ind med forskellige aktuelle emner, og vi udfordrer det traditionelle foredrag, så der også bliver lagt vægt på, at vi taler med hinanden, for eksempel ved en samtalesalon, fortæller Ann-Britt von Seelen, teamleder på Koldingbibliotekerne i en pressemeddelelse.

Efterårets arrangementer kan ses på koldingtalks.dk, og på kulturnatten fredag 23. august kan man købe billetter med 20 procents rabat på biblioteket.

På kulturnatten vil der også være en række foredrag og prøver på, hvad man kan gå til hos aftenskolerne i den kommende sæson. På biblioteket kan man hente den fulde oversigt over stande, foredrag og prøvetimer.

- Aftenskolerne omdanner biblioteket til et univers af smagsprøver på meningsfyldt læring i fællesskab, siger Ena Pedersen fra FOF Kolding

Kolding Talks er en sammenslutning af FOF Kolding-Vejen, AOF Center Sydjylland, DOF Lillebælt, OK-Koldings dag- og aftenskole, FO Syd, Christiansfeld Kreativ Forening & Aftenskole, Jordrup Sangkor, Teaterskolen Dorothea, Kulturskolen Kolding og Koldingbibliotekerne.

Første arrangement finder sted 25. september under overskriften "Farligt – hvordan de fodrer din frygt, og hvorfor du æder det" med Hans Jørgen Nielsen og Steffen Andersen.

Kolding Talks er en sammenslutning af FOF Kolding-Vejen, AOF Center Sydjylland, DOF Lillebælt, OK-Koldings dag- og aftenskole, FO Syd, Christiansfeld Kreativ Forening & Aftenskole, Jordrup Sangkor, Teaterskolen Dorothea, Kulturskolen Kolding og Koldingbibliotekerne. Pressebillede
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce