Annonce
Ugeavisen Kolding

Nyt Escape Room har gjort sit indtog i Kolding

På Dalbygade 40 er der åbnet et nyt Escape Room i Kolding. Foto: Mads Dalegaard
Kolding har fået et nyt Escape Room. Den 11. juni åbnede Locked på Dalbygade 40. Locked er en kæde, der også har afdelinger i Randers, Holstebro og Herning, mens Odense snart kommer som afdeling nummer fem.
Annonce

Kolding: Er du til spænding og oplevelser? Hvis ja, så er der godt nyt. Kolding har nemlig fået et nyt Escape Room. Den 11. juni åbnede kæden Locked på Dalbygade 40 i Kolding. Kæden har i forvejen afdelinger i Herning, Holstebro og Randers.

I Kolding har Locked tre forskellige oplevelsesrum, hvor man bliver lukket ind i en gruppe, hvor man så i fællesskab skal løse en opgave på en time. I Kolding kan du prøve et kidnapningsrum, et Tjernobyl-rum og et mordgåderum.

Bag konceptet står 26-årige Martin Høeg og 26-årige Anna Grantland, som fik ideen til konceptet, mens de studerede til diplomingeniør i Herning.

- Vi giver en spændingsoplevelse med fokus på samarbejde. Jeg plejer at forklare vores koncept helt kort ved at sige, at det er som en spillefilm, hvor man selv spiller hovedrollen, siger Martin Høeg.

Annonce

Forsinket åbning

Åbningen var ellers planlagt til 3. april, men coronavirus kom også i vejen for dette. Martin Høeg fortæller ellers, at hele april var fuldt booket.


Vi giver en spændingsoplevelse med fokus på samarbejde. Jeg plejer at forklare vores koncept helt kort ved at sige, at det er som en spillefilm, hvor man selv spiller hovedrollen.

Martin Høeg, medejer af Locked


Nu er de dog langt om længe kommet i gang, og han fortæller, at de er kommet rigtig godt fra start i Kolding, hvor både firmaer og familier benytter konceptet til at få en sjov og sammenholdsskabende oplevelse. Konceptet er velegnet til både underholdning og teambuilding for familie, venner og kollegaer, uddyber han.

- Vi vil gerne gøre det til en helhedsoplevelse. Derfor har vi eksempelvis indrettet et stort loungeområde, hvor man kan sidde før og efter oplevelsen for at snakke det hele igennem, siger Martin Høeg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce