Annonce
Ugeavisen Kolding

Nyt initiativ skal højne den kunstkulturelle udvikling

Foreningen Kunstdage Kolding håber, at de kan præsentere 50 forskellige udstillere i Pulzion til den store udstilling i september. Privatfoto

Kolding: Syv lokale kunstnere har sammen skabt foreningen Kunstdage Kolding. Initiativet er udsprunget af erfaringerne med åbne atelierdage og skal være med til at udbygge og højne den kunstkulturelle udvikling i Kolding Kommune.

- Vi håber med dette nye tiltag, at vi i årene fremover kan være med til at udbygge og højne den kunstkulturelle udvikling i Kolding Kommune med mange gode kulturelle oplevelser, siger kunstner Rie Brødsgaard.

Bestyrelsen håber, at man kan præsentere op mod 50 forskellige udstillere i Pulzion til september, hvor der er udstilling den 11. og 12. september. Antallet af udstillere og hvem de bliver, forventer foreningen at have overblik over til maj. Et eventuelt overskud fra udstillingen vil gå til Danske Hospitalsklovne.

Bestyrelsen for Kunstdage Kolding består af Anni Rasmussen, Helle Dupont, Jytte Leonhard Christensen, Ann Køhrsen, Gitte Lustrup, Svend Hausted og Rie Brødsgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Nej, sagde vi

Ugeavisen Kolding

Klumme: Fest i gaden

Ugeavisen Kolding

Unge i arbejde

Annonce