Annonce
Ugeavisen Kolding

Nyt netværk for ejendomsinvestorer i Trekantområdet

De tre initiativtagere til netværket for ejendomsinvestorer ses her: Julie Aagaard Rytter, Kim Lange Hansen og Henrik Paulsen. Foto: Focus Advokater
Annonce

Trekantområdet: Det går stærkt i øjeblikket med befolkningstilvæksten, byggeri, modernisering, byfortætning, byudvikling med videre i hele Trekantområdet. Derfor er der behov for et forum, hvor private ejendomsinvestorer og ejendomsudviklere kan mødes og få faglige indspark og sparring.

Sådan et netværk har BDO, KLH Erhverv og Focus Advokater P/S lavet. Her kan medlemmerne for eksempel udvikle kendskab til nye samarbejdspartnere, og arrangørerne vil bidrage med indlæg af dels faglig og dels aktuel karakter. Første møde blev holdt fredag 4. oktober i Kolding, hvor blandt andre Koldings borgmester Jørn Pedersen (V) kom og holdt et indlæg.

- Det vil være et forum, hvor vi kan diskutere byudvikling og drøfte, hvordan investorer og udviklere bedst kan påvirke udviklingen i området, siger erhvervsmægler fra KLH Erhverv, Kim Lange, der er en af initiativtagerne bag det nye netværk sammen med Julie Aagaard Rytter fra Focus Advokater og Henrik Paulsen fra BDO.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce