Annonce
Ugeavisen Kolding

Nyt tiltag skal uddanne kvalificeret arbejdskraft

Lars Jespersen er vært på det første arrangement under det nye tiltag, når IBA Erhvervsakademi Kolding holder et webinar om projektledelse i små og mellemstore virksomheder den 6. maj. Foto: Maria Tuxen Hedegaard

Kolding: Faglærte og ufaglærte i industrien i Trekantområdet skal opkvalificeres, for mangel på kompetent arbejdskraft udfordrer den fremtidige jobskabelse. Det er baggrunden for, at en række af områdets uddannelsesinstitutioner nu går sammen om tiltaget ”efteruddan dig i centrum af Danmark”. De fire institutioner er IBA Erhvervsakademi Kolding, UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Fredericia Maskinmesterskole og Syddansk Universitet.

Uddannelsesinstitutionerne vil på skift være værter for tiltag, der skal give især områdets industrielle produktionsvirksomheder smagsprøver på, hvor værdifuld og brugbar viden, der er at hente lokalt.

- Industrivirksomhederne ved, at de har brug for at efter- og videreuddanne deres medarbejdere, fordi kravene til deres virksomheder er vokset, siger direktør for efter- og videreuddannelse på IBA Erhvervsakademi Kolding, Henrik Kjær Christensen.

Annonce

Det er den enkelte uddannelsesinstitution, der afgør, hvordan den ønsker at afholde en aktivitet. Den første aktivitet er et webinar om projektledelse i små og mellemstore virksomheder, hvor IBA Erhvervsakademi Kolding er værter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce