Annonce
Ugeavisen Kolding

Nyt trænings- og sundhedskoncept åbner i Kolding: - Vi er mere end et fitnesscenter

En af de særlige ting ved Fit.nu Studio er, at de tilbyder såkaldte On Air-træninger, hvor man kan deltage i holdtræninger virtuelt. Centret, som er klar til at åbne 9. januar, kommer i det hele taget til at benytte sig meget af teknologi - blandt andet i form af en app, et online-univers af træningsvideoer og artikler, skærme der viser, hvordan man udfører øvelserne og touch-skærme med forskellige interaktive muligheder. På billedet ses de tre hovedfolk bag konceptet Martin Buhl Lindskov, Louise Ladegaard Verding og Nick Højgaard. Foto: Steffen Nielsen
Fra 9. januar kan man besøge det nye sundhedskoncept Fit.nu, som åbner et såkaldt studio i Kolding, hvor man ud over træning også kan få rådgivning om kost, søvn og restituering.

Kolding: De vil med egne ord gerne ryste branchen og skabe noget helt nyt hos Koldings nye spiller inden for personlige træning - Fit.nu Studio.

9. januar åbner det helt ny trænings- og sundhedskoncept i Sdr. Havnegade 1, hvor de råder over tre etager i det tidligere Nykredit.

- Vi vil gerne gøre noget helt nyt for branchen, som vi synes har lullet sig selv lidt i søvn, siger den ene af ejerne bag konceptet Nick Højgaard, som sammen med Martin Buhl Lindskov og Louise Ladegaard Verding er hovedkræfterne bag Fit.nu Studio.

Annonce

Nyskabelsen i Fit.nu Studio er blandt andet, at konceptet kombinerer den klassiske holdtræning med vejledning i blandt andet kost og søvn.

- Vi vil gerne se det hele menneske. Det er også derfor vi kalder os et studio og ikke et fitnesscenter. Vi er nemlig ikke bare fitness, understreger Martin Buhl Lindskov.

Virtuelle tilbud

Den største nyskabelse er dog nok, at det hele både foregår virtuelt og ved fysisk fremmøde i det nye center på Sdr. Havnegade. Det vil for eksempel sige, at man altid har adgang til et stort bibliotek af artikler og videoer, ligesom man kan deltage i live holdtræning hjemme fra stuen

- Der bliver livetræninger med interaktion mellem hjem og center. Corona har jo åbnet for hjemmetræning, men vi kommer til virkelig at gøre det levende og får holdtræningen hjem i stuen. På den måde henvender vi os også til dem, der ikke er vilde med at komme sådan et sted her, eller dem der har for travlt, forklarer Martin Buhl Lindskov.

Ved indgangen til Fit.nu Studio bliver man mødt af dette store, lysende logo. Centret er bygget op i tre etager, som blandt andet indeholder to sale til holdtræning, et rum til fx yoga, mindfullness eller søvntræning, omklædning, et loungeområde med gratis kaffe, en reception, der er bemandet fra 5 til 22 og et køkken. Foto: Steffen Nielsen

Fit.nu Studio kommer til at tilbyde holdtræninger og forløb - såkaldte camps - som er målrettet alle lige fra nybegynderen til dem, der har stor erfaring med træning.

- Der skal være programmer for alle målgrupper og behov, og der skal være plads til alle her, understreger Nick Højgaard.

Centret i Kolding bliver det første af sin slags fra Fit.nu, som de seneste år har været et rent digitalt tilbud. Men det er ikke det sidste, hvis det står til folkene bag.

- Vi går efter at laves Danmarks bedste koncept, og vi vil rigtig gerne lave flere steder, understreger Martin Buhl Lindskov.


Vi vil gerne se det hele menneske. Det er også derfor vi kalder os et studio og ikke et fitnesscenter. Vi er nemlig ikke bare fitness.

Annonce
Ugeavisen Kolding

Aktivitetsbane i Vonsild bliver realitet efter donation fra Salling Fondene

Annonce
Ugeavisen Kolding

Dansk crooner og svensk sangerinde giver koncert på Godset

Annonce
Ugeavisen Kolding

Se billederne: Kronprinsesse Mary i Kolding før stor udstilling om kronprinsesserne

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

I november vandt hun stor talentpris: Nu er Mekdes fra Kolding klar med sit første album

Ugeavisen Kolding

Underviser fra specialskole i Vonsild kan blive Danmarks Sejeste Idrætslærer

Ugeavisen Kolding

Estisk jazzsangerinde giver koncert på Godset

Ugeavisen Kolding

To års aflysninger har ikke taget modet fra Streetfood Kolding: Nu er årets datoer klar

Ugeavisen Kolding

Grev Dracula besøger Comwell Kolding Teater

Ugeavisen Kolding

Haveklumme: De brogede blade

Ugeavisen Kolding

Sarkasme kan blive en tikkende bombe under parforholdet

Ugeavisen Kolding

Trods corona-restriktion og afstand: Kønssygdom stortrives i landsdelens største byer

Ugeavisen Kolding

Madbloggeren Johan har anmeldt nogle af verdens bedste restauranter: - Det er blevet værd at gå ud i Kolding

Ugeavisen Kolding

Den Lille Kok skal rives ned: Nu flytter Camilla firmaet fra Kolding til Vejle

Ugeavisen Kolding

Trapholt præsenterer udstilling inspireret af coronapandemien

Ugeavisen Kolding

Mystiske fodspor og vandhaner der tænder af sig selv: Ansatte på byens egnsteater er ikke i tvivl - det spøger

Annonce