Annonce
Ugeavisen Kolding

Online borgermøde om udvikling af midtbyen

I et år har en særlig taskforce arbejdet med at finde ud af, hvordan man kan udvikle Kolding midtby, så den tiltrækker flere mennesker. Nu præsenteres det færdige idekatalog ved et online borgermøde onsdag 27. maj. Billedet her er fra sidste års kulturnat i Søndergade og et eksempel på, hvordan man gerne vil have gågaderne til at summe af liv. Foto: Kolding Kommune
I mere end et år har en særlig taskforce arbejdet med at samle ideer til at skabe mere liv i Kolding midtby. Resultaterne præsenteres på et online borgermøde i næste uge.
Annonce

Kolding: Onsdag 27. maj kl. 19 til 20.30 holder Kolding Kommune og Business Kolding et online borgermøde om byliv og byrum i Kolding. Mødet sætter punktum for arbejdet med at sætte fokus på og udvikle bylivet og handlen i Kolding og er en opsamling af det arbejde, som den politisk nedsatte taskforce satte i gang sidste år.

- Det har været en spændende proces, som rigtig mange borgere og erhvervsfolk har involveret sig i og bidraget til, og vi glæder os til at fremlægge de vigtigste pointer på webinaret. Udover at præsentere resultaterne så vil vi skitsere, hvordan vi kommer videre og når i mål med vores ambitioner, siger borgmester Jørn Pedersen i en pressemeddelelse fra Kolding Kommune.

Rådgiverne Louise Grassov fra Schultze+Grassov og Torsten Bo Jørgensen fra Bystrategi har udarbejdet et handlingskatalog for Kolding bymidte og Storcenteret og aflastningsområdet. Og de to rådgivere vil præsenterer kataloget på online-borgermødet. Kataloget indeholder en bred palette af initiativer fra fysiske anlægsprojekter til nye samarbejdsmodeller. Kataloget er afleveret til Kolding Kommune, der nu skal finde ud af hvilke ideer, der skal prioriteres, og hvordan idéerne skal føres ud i livet.

Alle interesserede er velkomne til online-borgermødet. Man tilmelder sig på www.businesskolding.dk/arrangementer/byliv-og-byrum-i-kolding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce