Annonce
Ugeavisen Kolding

Opbakning til nyt stadion

Annonce

Læserbrev: KIF har præsenteret deres planer for fremtidens stadion. Det er ambitiøst, fremtidssikret og så vil det blive et smukt fyrtårn på idræts- og kulturområdet i Kolding Kommune.

Jeg ser nu, at socialdemokraterne opfordrer til, at der i stedet laves et reduceret projekt, hvor der kun er plads til 5.000 tilskuere.


En dag skal KIF i Superligaen og så er der igen nye krav som skal opfyldes og det kan man ikke med 5.000 pladser.


Det duer ikke. Ambitionerne er høje for KIF – og de skal de være for en fodboldklub i udvikling. En dag skal KIF i Superligaen, og så er der igen nye krav som skal opfyldes og det kan man ikke med 5.000 pladser.

Kravene er klare: 10.000 tilskuerpladser, hvoraf de 3.000 skal være individuelle siddepladser. Dog er det muligt at opfylde kravene med et stadion med plads til 6.000 tilskuere. Her skal 4.000 være siddepladser – og samtidig gælder det nye krav kun for ”lukkede stadioner” – med det menes stadioner, der har fire sammenhængende tribuner med overdækning på alle fire.

Så at bygge et nyt stadion til 5.000 tilskuere, der så ikke kan bruges den dag KIF kommer i Superligaen. Det giver absolut ingen mening.

KIF har lavet et meget flot og gennemarbejdet projekt for et nyt stadion. De har også lavet et imponerende stykke arbejde med at skaffe investorer og sponsorer. Det fortjener Byrådets opbakning og som formand for Fritids- og idrætsudvalget vil jeg gøre alt hvad jeg kan for, at hjælpe det nye stadion på vej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce