Annonce
Ugeavisen Kolding

Opgradering af stadion til 15 millioner indebærer ikke nye parkeringspladser

Efter en kamp mod Vejle Boldklub i sommer blev der udskrevet adskillige parkeringsbøder, men siden har Kolding IF hjulpet fans til at finde parkeringspladser i området med små kort. Arkivfoto: Søren Gylling/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix
Hvis Kolding IF skal have nye parkeringspladser, bliver det klubben selv, der skal betale. Klubben arbejder med en større masterplan for, hvordan stadion skal se ud om nogle år, hvis det sportsligt fortsætter med at gå fremad.

Kolding: Ingen af de 15 millioner kroner, som Kolding Kommune skyder i en opgradering af Kolding Stadion, kommer til at blive brugt på at skabe nye og forbedrede parkeringsforhold ved stadion. Det forklarer Claus Holm-Søberg, der er bestyrelsesformand i Kolding IF, som spiller sine hjemmekampe i 1. division på stadion.

Der har ellers været visse udfordringer med parkeringsforholdene i forbindelse med kampe, hvor der simpelthen ikke altid har været plads nok til fans, der er kommet i bil. Det betød blandt andet, at der i forbindelse med en kamp mod Vejle Boldklub blev skrevet over 30 parkeringsbøder, og at klubben efterfølgende besluttede sig for at få lavet små kort, der viser alternative p-pladser.

- Vi må leve med det, vi har nu, og så skal vi være gode til at bruge de nærliggende, større parkeringspladser, der er i byen. Det kan godt fungere, er jeg overbevist om, siger Claus Holm-Søberg.

De 15 millioner kroner kommer primært til at gå til opgradering af stadionets lysanlæg og varme i banen. Det er noget, som DBU har som et ufravigeligt krav til stadioner i landets to bedste fodboldrækker.

Det er dog ikke ude af billedet, at der på et tidspunkt kommer andre parkeringsforhold.

- Vi er i gang med at få lavet en masterplan for, hvordan stadion skal se ud om nogle år, når der er økonomi, og det sportslige berettiger til det. Vi er godt klar over, at hvis der skal ske noget mere, så skal vi selv med ind over og finansiere det, men det er vi også indstillet på, siger Claus Holm-Søberg.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Vores fremtid i fokus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Mustafa brød med islam og stiftede forening for at hjælpe eks-muslimer: Jeg er nødt til at tage kampen for alle dem, der ikke selv kan

Annonce