Annonce
Ugeavisen Kolding

Opsigtsvækkende sag om voldtægt i ungdomsbolig: Sådan blev den endelige dom over 22-årig

Vestre Landsret har nu stadfæstet dommen til 22-årige Yunus Gazi Arslan. Han er dømt for voldtægtsforsøg og andet seksuelt forhold end samleje mod en dengang 20-årig kvinde, der boede i en ungdomsbolig på stedet. Arkivfoto: Jonas Kollerup
22-årige Yunus Gazi Arslan fik i landsretten stadfæstet dommen på tre års fængsel fra byretten for voldtægtsforsøg på en 20-årig kvinde i en ungdomsbolig i Kolding.

Kolding: Han gik efter frifindelse, men tirsdag endte 22-årige Yunus Gazi Arslan med at få stadfæstet sin dom fra byretten på tre års fængsel.

Dermed er han igen fundet skyldig i forsøg på voldtægt og andet seksuelt forhold end samleje mod en dengang 20-årig kvinde i en ungdomsbolig i Kolding. Det besluttede Vestre Landsret tirsdag.

Dommen er en stadfæstelse af byrettens dom tilbage i januar 2022, hvor han var tiltalt for forsøg på voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje mod den 20-årige kvinde.

Annonce

Her blev han fundet skyldig i have fået adgang til kvindens lejlighed i den orange ungdomsbolig Campus Living Kolding ved Kolding Åpark i løbet af natten til den 20. september 2021.

Inde i lejligheden mødte han boligens beboer, hvis tæer, han slikkede, mens han med trusler tvang hende til at udføre oralsex på sig, inden han forsøgte at voldtage hende både vaginalt og analt.

Straks efter dommen valgte Yunus Gazi Arslan at anke dommen til landsretten med påstand om frifindelse. Men uden helt altså.

"Du skal fucking skride"

I byretten i januar forklarede den nu dømte, at han havde været i lejligheden den pågældende dag, men at de to havde haft en aftale. Aftalen lød ifølge ham på, at han ville give 10-15.000 kroner for at komme og slikke hendes tæer. Men det strider dels mod anklageskriftet og mod kvindens forklaring, som avisen dog ikke er bekendt med i fuldt omfang.

Avisen nåede dog at være med under vise dele af forklaringen, som Yunus Gazi Arslan afgav under retssagen i januar 2022. Her blev Yunus Gazi Arslan forholdt vidneforklaringen fra den 20-årige kvinde, som højt og klart havde råbt, at han skulle "fucking skride".

Det skete dog ikke, så undertiden forsøgte hun selv at flygte fra stedet, men det lykkedes heller ikke. I stedet blev hun på et tidspunkt mødt med truslen om "du vil vel ikke have, at jeg skal gøre dig fortræd?".

Annonce

Afviste tiltaltes forklaring

Det står i kontrast til Yunus Gazi Arslans forklaring om, at den 20-årige kvinde selv havde åbnet døren til lejligheden og taget imod ham. I byretten troede man ikke på Yunus Gazi Arslans forklaring, som der blev set fuldstændig bort fra i byretten, og det gjorde der også i landsretten. Det fortæller Johnnie Nymann Jensen, mødende anklager på sagen i landsretten.

- Det er den forurettedes forklaring, man har lagt vægt på. Den var både sikker og troværdig, siger han.

Udover de tre års fængsel skal Yunus Gazi Arslan også betale erstatning på 93.000 kroner for tort (retsstridig krænkelse af et andet menneskes frihed, fred, ære eller person, red.). 

Annonce
Ugeavisen Kolding

Godt nyt til Koldings bilister: Midtbyen får 350 nye p-pladser

Annonce
Ugeavisen Kolding

Coding Pirates starter igen

Annonce
Ugeavisen Kolding

Bagedyst-vinder skal spille med i Kolding-families musical

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Sara sælger stilfuldt modetøj i Kolding - og hendes svage side er købekager fra Dancake

Ugeavisen Kolding

Millionpulje skal sikre mere vild natur i Kolding Kommune svarende til 4000 fodboldbaner

Ugeavisen Kolding

Klumme: Kan lokale aktioner gøre en forskel?

Ugeavisen Kolding

Mie vil skabe podcast-miljø for byens unge: Hvis de kan i København, kan vi også i Kolding

Ugeavisen Kolding

Parklumme: Har I skænderier om de samme emner igen og igen – uden at komme videre?

Ugeavisen Kolding

Haveklumme: Tid til rhododendron

Ugeavisen Kolding

Glem nu ikke de mindste børn

Ugeavisen Kolding

Mild pengeregn over beboerne i 19 bydele i Kolding: Se her hvem der får del i årets pulje

Ugeavisen Kolding

Det bliver den vildeste sommer i Kolding i mange år: Få overblikket over de mange aktiviteter

Ugeavisen Kolding

Udvider med 350 kvadratmeter og 5000 varenumre: Forhandler af autoudstyr flytter i nye lokaler på Vejlevej

Ugeavisen Kolding

Pengeregn over lokale foreninger og ildsjæle: Løvens Hule-arrangement på Posthuset var en succes

Ugeavisen Kolding

Ka' du li' is - så har Ugeavisen brug for dig!

Annonce