Annonce
Ugeavisen Kolding

Optagelsesprøve til Designskole skal foregå hjemmefra

Nye tal fra Designskolen Kolding viser forøget interesse for de kreative fag. Foto: Palle Peter Skov
Annonce

Kolding: Sammenlignet med sidste år har Designskolen Koldings bacheloruddannelse fået godt 10 procent flere ansøgere. Det præcise antal ansøgere er 407, og det glæder prorektor og ansvarlig for optag, Lone Dalsgaard André, der også giver sit bud på, hvad den forøgede interesse kan skyldes:

- Med en designuddannelse får man mulighed for at arbejde med det kreative på flere forskellige måder og på tværs af faglinjer. Det giver den studerende mulighed for at tilrettelægge sit uddannelsesforløb, så det giver mest mulig mening for den enkelte. Og det tiltaler mange. Når studerende søger ind på Designskolen Kolding, vælger de ikke ét job, de skal have resten af livet. De vælger en livsstil med mange mulige karriereveje og et professionelt netværk, der åbner døre, siger hun i en pressemeddelelse fra Designskolen.

Alle ansøgere er allerede i fuld gang med at forberede sig på optagelsesprøven, der finder sted i weekenden 28. og 29. marts. Grundet Corona-virus har Designskolen Kolding tilrettelagt optagelsesprøven således, at ansøgerne kan løse den hjemme hos sig selv. Omkring hver 6. ansøger bliver optaget på uddannelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce