Annonce
Ugeavisen Kolding

Oris Tandlægerne åbner en af landets mest moderne klinikker

De tre ejere, Michael Schoop, Maj-Britt Maasbüll og Henrik Hedegaard, gør klar til at slå dørene op i deres nye klinik med lidt mindre mandskab end håbet i første omgang. Tandlæger er nemlig også ramt af corona-restriktioner. Pressefoto

Kolding: Den 6. april slår Oris Tandlægerne Kolding dørene op til en ny og udvidet tandlægeklinik på Banegårdspladsen i Kolding. Samtidig har Oris Tandlægerne overtaget Kolding Tand, og det er på Kolding Tands tidligere adresse, at Oris Tandlægerne slår dørene op til en af Danmarks største og mest moderne tandlægeklinikker med mere end 30 medarbejdere.

Det oplyser Oris Tandlægerne i en pressemeddelelse, hvor de også skriver, at de vil have det nyeste og mest moderne udstyr, ligesom de vil udnytte de mange digitale muligheder til at give den bedst mulige patientbehandling.

Tandlæger er på grund af coronakrisen også ramt af en række restriktioner, og derfor åbner Oris Tandlægerne ikke med fuld bemanding i første omgang.

- Det er klart, at situationen med covid-19 betyder en noget anderledes åbning, end vi havde forestillet os for bare en måned siden. Vi overholder naturligvis alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer og gennemfører kun kritiske behandlinger frem til juni 2020. Så i første omgang holder vi fokus på at betjene patienter med kritiske behov, og så ser vi frem til at hele situationen med coronavirus lysner, så vi kan vise klinikken frem til Kolding-borgerne, udtaler Maj-Britt Maasbüll, der er en af tre ejere, i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Vores fremtid i fokus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Mustafa brød med islam og stiftede forening for at hjælpe eks-muslimer: Jeg er nødt til at tage kampen for alle dem, der ikke selv kan

Annonce