Annonce
Ugeavisen Kolding

Overrasket med cykel midt i maden: Laurits fra Kolding fik friheden tilbage

På billedet ses Laurits Sofus Olsen sammen med de to frivillige fra Make-A-Wish, Kim Jacobsen og Louise Dupont, samt Rasmus Juul Hansen, indehaver af Vinding Cykler i Vejle, som har været med til at sponsorere cyklen til Laurits. Pr-foto
Annonce

Kolding: Make-A-Wish Danmark, som tidligere hed Ønskefonden, var fredag aften i Kolding for at overraske elleveårige Laurits Sofus Olsen med en ny el-mountainbike, som var hans højeste ønske. Han var sammen med sin familie og bedste ven på Café Nicolai for at fejre, at han nu har været rask i et år, da to frivillige fra Make-A-Wish dukkede op midt i maden med cyklen.

Laurits Sofus Olsen har været igennem et langt sygdomsforløb på grund af en hjernetumor. En el-mountainbike stod højest på Laurits’ ønskeliste blandt andet for at få følelsen af frihed tilbage efter det hårde og lange sygdomsforløb med meget isolation fra venner og klassekammerater.

I sit sygdomsforløb har Laurits været i Houston for at få strålebehandling, som på daværende tidspunkt ikke kunne tilbydes på børn i Danmark. Bag overrækkelsen af cyklen stod Make-A-Wish Danmark. I afdelingen i Sydvestjylland er der fem frivillige, som alle arbejder for at opfylde ønsker for børn med livstruende sygdomme.

Det var midt i maden, da cyklen blev overrakt. Pr-foto
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce