Annonce
Ugeavisen Kolding

På bare en time indsamlede erhvervsfolk 163.750 kroner i Kolding til Dansk Folkehjælp

Der er samlet et flot beløb ind i Kolding til julehjælp fra Dansk Folkehjælp. Arkivfoto: Morten Pape
Annonce

Kolding: 105 erhvervsfolk fra hele landet hjalp forleden Dansk Folkehjælp med en indsamling til julehjælpen, og det blev til ny indsamlingsrekord med 11.9 millioner kroner. I Kolding var indsatsen bemærkelsesværdig, da der på blot én time blev samlet 163.750 kr. ind. Dagens indsats har stor betydning for, hvor mange der kan tilbydes økonomisk hjælp til at klare julen - alene i Trekantområdet har 626 familier søgt om julehjælp.

Ligesom sidste år mødte deltagerne op i de lokale erhvervspaneler med stakkevis af visitkort fra samarbejdspartnere, leverandører og konkurrenter. Det handler om at kunne rykke hurtigt i løbet af den time, indsamlingen står på. Der var indsamlinger i Aalborg, Frederikshavn, Hjørring, Kolding, på Lolland Falster og i Vesthimmerland, og sammen slog erhvervspanelerne ny flot indsamlingsrekord med 11.919.194 kr. indsamlet på blot en time.

Dansk Folkehjælp har i årevis hjulpet mindre bemidlede børnefamilier med at få julen til at hænge sammen. Ansøgningen til årets julehjælp lukkede 30. november, og selvom ansøgertallet på 14.767 glædeligt er en smule mindre end sidste år, er der stadig hårdt brug for dagens indsats, hvis alle familier skal hjælpes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce