Annonce
Ugeavisen Kolding

Pakkeshop og centerinfo er flyttet sammen

Kolding Storcenter har flyttet sin centerinformation, som samtidig er blevet kombineret med en GLS Pakkeshop. Foto: Louise Lauritsen
Kolding Storcenter vil gerne tilbyde kunderne at kombinere webshopping med at gå i butikker. Derfor er centerinformationen nu også blevet pakkeshop.
Annonce

Kolding: Skal man købe gavekort til Kolding Storcenter, så er det ikke længere det centrale torv, som man finder centerinformationen på. I stedet skal man smutte om i Ringgaden overfor frisøren Poul M. Her er netop åbnet en stor GLS Pakkeshop i kombination med centerinformationen. Nærmeste nabo er Nærboks, hvor man kan hente pakker fra flere forskellige distributører. Dermed har Kolding Storcenter fået et regulært pakkecenter.

- Vi vil gerne have onlinehandel og den fysiske butik til at interagere med hinanden. Så nu kan man hente pakker og shoppe samme sted, fortæller Lotte Vestergaard Skou, der er center manager for Kolding Storcenter.

I shoppen er god plads til at håndtere en masse pakker.

- Vi vil bare gerne tilbyde bedre service til kunderne, og det her er et af vores bud på at knytte nethandel tættere til centret, lyder det fra Lotte Vestergaard Skou.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce