Annonce
Ugeavisen Kolding

Pizzeria fik sur smiley for at opbevare kød på køkkenbordet: Har klaget over afgørelsen

Torvegrillen i Christiansfeld har fået en sur smiley for at opbevare noget kød på køkkenbordet natten over. Arkivfoto: Henrik Kruse
Noget kød havde fået lov at tø op på køkkenbordet natten over hos Torvegrillen i Christiansfeld, som har fået en sur smiley og en bøde på 5000 kroner. Indehaveren forklarer, at kødet kom fra defekt fryser og køleskab og aldrig skulle have været brugt i madlavningen.

Opdateret 15:40 med forklaring fra Torvegrillen.

Christiansfeld: Fire store pakker bacon og to pakker med kogt skinke lå på køkkenbordet, da Fødevarestyrelsen 26. februar ved 11-tiden var på besøg hos Torvegrillen i Christiansfeld.

Der havde kødet ligget til optøning siden aftenen før, og der blev derfor målt temperaturer på op til 14 grader i kødet. Det fremgår af kontrolrapporten.

Fødevarekontrolløren kvitterede for det varme skinke og bacon med en sur smiley og en bøde på 5000 kroner, mens Torvegrillen kasserede det lunkne kød.

Annonce

Ikke enig

Hos Torvegrillen fortæller indehaver Ibrahim Salim Okla, at man har valgt at klage over den sure smiley. Det var nemlig aldrig meningen, at kødet skulle bruges i Torvegrillens mad, forklarer han.

- Kødet lå isoleret på bordet og skulle kasseres. Det lå der, fordi der var et køleskab og en fryser, der var gået i stykker, og det skulle aldrig have indgået i produktionen, siger han.

Ifølge Ibrahim Salim Okla brød køleskab og fryser sammen dagen før, og han havde ikke nået at køre de sidste pakker kød væk, inden Fødevarestyrelsen kom på kontrolbesøg. Han var ikke selv til stede og kunne derfor ikke forklare sig, siger han.

- Vi har haft kontakt til kontrollanten og hendes chef for at forklare det efterfølgende, men det hjalp ikke, fortæller han, og han har derfor indgivet en officiel klage over afgørelsen.

- Det er allerede ude offentligt, og det er det, der er så ødelæggende for os. Men der er heldigvis også rigtig mange, der har støttet os, tilføjer han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Restauratør kæmper for at få varer hjem, mens bookingerne vælter ind: - Bare mens vi har talt sammen, har jeg fået ti opringninger

Annonce