Annonce
Ugeavisen Kolding

Plejehjemsbeboerne fik en utraditionel sankthansaften

Esther Østergaard og de øvrige beboere nød musik, grill og hygge, da der var sankthansaften på Attendo Vonsildhave. Privatfoto.
Annonce

Kolding: Selvom corona-krisen har ændret lidt i planerne, så kunne Attendos plejecenter Vonsildhave i Kolding stadig fejre Sankt Hans til stor glæde for beboere.

Det blev ikke en helt almindelig Sankt Hans i år, men Vonsildhave gjorde deres bedste for at bevare den gode stemning og liv hos beboerne. Derfor var der stadig kirkekor og heksebuketter, samt fællesspisning på hver afdeling.

- Vi gør en stor dyd ud af ikke at lade corona ødelægge vores faste traditioner, såsom Sankt Hans. I stedet ændrer vi lidt i planerne og får det til at lykkedes på en anden måde, og det betyder meget for vores beboere at bibeholde fællesskabet, fortæller Ditte Korsager, virksomhedschef for Attendo Vonsildhave.

Selvom heksen ikke blev brændt på bålet, blev der stadig sunget, grillet og hygget til den store guldmedalje ude på hver afdeling, til stor begejstring for beboerne.

- Det har været en dejlig formiddag. Jeg er glad for, at der bliver holdt fast i traditionerne og vi kunne fejre Sankt Hans. Vi nyder det alle rigtig meget, fortæller Esther Østergaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce