Annonce
Ugeavisen Kolding

Pludselig regnede det fra loftet: The Mokka Cafe ramt af stor vandskade

Det var store mængder vand, der i sidste uge fandt vej til køkkenet på The Mokka Cafe i AL Passagen. Privatfoto
For en uge siden begyndte det pludseligt at vælte ned med vand fra loftet i køkkenet hos cafeen i AL Passagen. Indehaver Morten Strøh ved endnu ikke, hvor lang tid det vil tage at genopbygge.

Kolding: Et utæt vandrør har skabt store problemer hos The Mokka Cafe i AL Passagen.

I slutningen af vinterferien begyndte det pludseligt at regne ned med vand fra loftet i cafeens køkken. Vandet kom fra en vandskade på 2. sal, hvor det var løbet gennem et selskabslokale på 1. sal, som Den Engelske Pub driver, og væltede altså til sidst ned i køkkenet hos Mokka.

Vandet har ødelagt loftet og dele af inventaret, og en uge efter vandskaden var indehaver Morten Strøh fortsat ved at få overblik over, hvor meget der kan reddes.

- Der er så meget vand i alle el-installationerne, at de først er ved at blive tjekket lige nu, så vi afventer, hvad der sker, og om det har taget skade. Men det har fået meget vand, så man kunne forestille sig, at der er meget, der har taget skade, siger cafeejeren, som selvsagt er godt og grundigt træt af situationen.

- Det er godt nok træls. En ulykke kommer sjældent alene, må man sige. Det betyder jo, at vi skal starte forfra, for vi var sådan set klar til at åbne igen, når vi får lov, og nu ved vi ikke, hvornår vi kan have et fuldt funktionelt køkken igen, siger han.

Annonce

Får tiden til at gå

Morten Strøh kan dog trøste sig med, at uheldet ikke skete, mens cafeen holdt normalt åbent.

- Når nu det skulle være, så er det det rigtige tidspunkt, når nu der er lukket ned. Og på den her måde skal vi nok få tiden til at gå. Vi har lige haft håndværkere på i cafeen og fået den shinet op, og så ugen efter kommer det her, siger han.

Udgifterne til vandskaden er dækket af udlejers og cafeens forsikringer, så The Mokka Cafe lider ingen økonomiske tab.


Det er godt nok træls. En ulykke kommer sjældent alene, må man sige.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

En historisk chance

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce