Annonce
Ugeavisen Kolding

Poolbar med sport, mad og cocktails åbner i midtbyen

Rene Thomhav (til venstre) og Brian Skøtt i baren på deres nye sted 8eren i Jernbanegade. Området bagved dem skal bruges til poolborde, som i øjeblikket er på vej fra producenten i Italien, og som forhåbentligt når frem inden den planlagte åbning 7. maj. Foto: Steffen Nielsen
Det tidligere Munken i Jernbanegade er i øjeblikket under forvandling og åbner i begyndelsen af maj som poolbaren og cafeen 8eren.

Kolding: Det er efterhånden mere end fem år siden, man sidst kunne mødes til et spil pool på Texas Poolhouse i Jernbanegade, og siden da har der været langt mellem poolbordene i Kolding.

Men inden længe får byen igen en poolbar, når det nye sted 8eren åbner i det tidligere Munken i Jernbanegade 28.

- Det er noget, vi har kigget på i et års tid. Vores kunder har spurgt mange gange, hvor man kan tage hen og spille pool, så vi kan se, at der er et behov, siger Rene Thomhav, som sammen med sine to partnere Brian Skøtt og Morten Pagh også ejer Domhuset i Låsbygade og Jernbanecafeen, som er nabo til 8eren.

Annonce

- Så det kommer til at give rigtig god synergi med det andet, tilføjer Rene Thomhav.

Rammer bredt

Når 8eren efter planen kan åbne 7. maj, bliver det med fem poolborde, et stort shuffleboard, mulighed for at spille elektrondart og syv-otte tv-skærme, der kan vise sport. I baren vil man både kunne bestille en række forskellige fadøl, cocktails og kaffe, og så er der også ansat en kok til at lave blandt andet burgere, snacks og smørrebrød, der også kan bestilles som takeaway.

Inspirationen er blandt andet fundet hos sportsbaren Stalden i Esbjerg.

- Det er med vilje meget bredt, så vi kan ramme et bredt publikum, forklarer Brian Skøtt.

Ud over det store hovedlokale i stueeatagen råder 8eren også over dette lokale på førstesal, hvor der vil blive placeret to poolborde. Tanken er, at lokalet også vil kunne bruges til selskaber eller lukkede arrangementer. Foto: Steffen Nielsen

Når 8eren åbner vil det komme til at kunne ses tydeligt i Jernbanegade. Sammen med Jernbanecafeen vil den nye poolbar og café nemlig råde over cirka 30 pladser til udeservering på en strækning på omkring 20 meter.

Folkene bag 8eren glæder sig da også til at få endnu mere gang i gaden.

- Vi vil gerne have noget mere liv i den her del af Jernbanegade, og så må man jo selv gøre noget, understreger Rene Thomhav.

Når 8eren efter planen åbner 7. maj, bliver det med åbningstider hver dag fra klokken 11. Poolbaren har mulighed for at holde åbent til klokken 02.


Vi vil gerne have noget mere liv i den her del af Jernbanegade, og så må man jo selv gøre noget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Ines og Allan fik tatovering sammen, inden han mistede livet til kræft: I dag minder den mig om alt det gode, vi havde sammen

Ugeavisen Kolding

Forening har mistet 500 medlemmer under corona: Men vi skal nok vinde det tabte tilbage

Ugeavisen Kolding

God pinse

Annonce