Annonce
Ugeavisen Kolding

Pop op-butik med sko er åbnet i midtbyen

Anna Bendsen Pedersen står bag disken i den nye pop op-skooutlet i Jernbanegade Holst Sko Outlet. Foto: Louise Lauritsen
Kæden Holst Sko sælger ud af sit overskudslager af sko og sandaler i en ny butik i Jernbanegade, som vil have åbent de næste tre måneder.
Annonce

Kolding: Holst Sko Outlet er rykket ind i Jernbanegade 12 i Kolding, som ind til fornylig husede outdoorbutikken Trespass.

Nu er lokalet fyldt med sandaler og sko til både mænd og kvinder.

Butikken åbnede i fredags 7. august og er blevet taget godt imod af kunderne. Det fortæller indehaver af Holst Sko, Lars Hansen.

Han har valgt at åbne den midlertidige pop op-butik i Kolding, fordi han kender byen.

- Vi har haft med Ecco-butikken at gøre, så vi kender byen, og så fik vi en god muligheden med lokalet, forklarer Lars Hansen, som også lægger vægt på, at Kolding er i nærheden af hovedkontoret i Vejle.

Holst Sko driver i forvejen forretning i Vejle, Horsens, Aarhus og Odense.


Med alt det her corona har vi fået nogle varer i overskud. Så derfor laver vi et tre-måneders outlet i Kolding. Det er gode varer og kendte mærker i butikken. Vi gør det nu, fordi vi ikke vil stå med for mange varer, som pludselig er for gamle.

Lars Hansen, indehaver, Holst Sko


Annonce

Corona-lager

I butikken finder man lige nu mange sandaler og sko. Der kommer løbende nye varer, og senere bliver sortimentet udvidet med fx støvler.

- Med alt det her corona har vi fået nogle varer i overskud. Så derfor laver vi et tre-måneders outlet i Kolding. Det er gode varer og kendte mærker i butikken. Vi gør det nu, fordi vi ikke vil stå med for mange varer, som pludselig er for gamle, siger Lars Hansen.

Ønsket var, at den midlertidige outletbutik, hvor varerne sælges til nedsat pris, ikke skulle ligge i en af de byer, Holst Sko i forvejen er tilstede i.

- Vi vil ikke konkurrere med os selv, så derfor gør vi det på den her måde, som vi synes er fornuftig.

Holst Sko Outlet følger midtbyens åbningstider fra kl. 10 til 18 på hverdage.

Den nye pop op-skooutlet i Jernbanegade Holst Sko Outlet har åbent de næste tre måneder. Foto: Louise Lauritsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce