Annonce
Ugeavisen Kolding

Populært Shell-par siger farvel efter 43 år

Jytte og Bent Andersbo har gennem alle deres 43 år i spidsen for Shell-tanken i Sdr. Bjert lagt stor vægt på at give kunderne den bedste service. - Vi kan godt lide at hjælpe andre, fortæller Jytte Andersbo. Foto: Lotte Højstrøm
Annonce

Kolding: Efter hele 43 år som indehavere af Shell-tanken i Sdr. Bjert har Jytte og Bent Andersbo solgt tankstationen for at gå på pension.

Jytte Andersbo er 66 år, mens hendes mand runder 70 år på søndag, og de solgte for nylig deres livsværk til Simon Hedegaard.

Da ægteparret overtog tankstationen i 1977, var det hovedsageligt et sted, man fik repareret biler og tankede benzin, og i butikken blev der stort set kun solgt vinduesviskere, tændrør og cigaretter.

Med en mekanikeruddannelse i bagagen stod Bent Andersbo for værkstedet, mens Jytte Andersbo altid har stået for alt det administrative arbejde. I dag er værkstedet for længst lukket - til gengæld er vareudvalget i butikken steget betragteligt, og Jytte og Bent Andersbo har blandt andet solgt friskbagt brød fra Roxy Bageriet, fastfood og Jyttes hjemmesmurte madpakker og sandwiches.

Fra på fredag, når varelageret er talt op, skal de to nyde at have mere tid til fisketure for Bent Andersbos vedkommende og til glasarbejde for Jytte Andersbo vedkommende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce