Annonce
Ugeavisen Kolding

Poul Erik Bech Fonden donerer 40.000 kr. til lokale børn

Home-Start Koldings arrangement sendte 95 deltagere afsted i Givskud Zoo efter donationen fra Poul Erik Bech Fonden. Foto: PR-foto.

Kolding: Alle bliver berørt af corona-krisen, men nogle har været hårdere ramt end andre. Udsatte børn betaler en særlig høj pris. Her arbejder mange organisationer og foreninger nu med at mindske krisens følgevirkninger mest muligt.

Home-Start Kolding er en af de foreninger, der tager denne opgave på sig ved at hjælpe småbørnsfamilier i en presset hverdag. Foreningen har netop modtaget en donation på 40.000 kr. fra Poul Erik Bech Fonden. Derfor kunne de i begyndelsen af efteråret invitere 95 børn og voksne på udflugt til Givskud Zoo.

- I Home-Start vil vi gerne støtte op om familievenskaberne, og vi havde stor lyst til at gøre noget ekstraordinært i denne svære tid. Vi ansøgte derfor Poul Erik Bech Fonden om et beløb, så vi kunne gennemføre et arrangement for alle de børn og voksne, der er en del af vores organisation i Kolding. Poul Erik Bech Fonden har været meget gavmilde og endda sat barren lidt højere, end det vi selv bad om. Den gavmilde donation gjorde det muligt for os at tage til Givskud Zoo med frivillige og familie, fortæller Gitte Uttrup, koordinator i Home-Start Kolding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

83-årige Birgit og oldebarnet Jonas var med, da dronningen besøgte Christiansfeld: Det er en oplevelse, vi aldrig glemmer

Ugeavisen Kolding

Nu skal eleverne til Koldings gymnasier fordeles mere ligeligt: Ny aftale om gymnasier får kæmpe betydning i Kolding

Annonce