Annonce
Ugeavisen Kolding

Power åbner ved Bauhaus: Koldingenserne er meget købedygtige

- Kolding har været på tegnebrættet i en længere periode, men alt skulle gå op i forhold til at finde et lokale i den rigtige størrelse og med den rigtige placering. Det er et kunststykke hver gang, men vi har fundet det ved siden af Bauhaus, fortæller Jesper Boysen, adm. direktør for Power. Pressefoto
Byggeriet af den nye butik er allerede i fuld gang. Den kommer til at ligge som en del af butikscentret ved siden af Bauhaus og over for Kolding Storcenter.
Annonce

Kolding: Den største Power-butik uden for København kan i slutningen af dette år slå dørene op i Kolding. Den får adresse på Vejlevej i det butikscenter, som i øjeblikket er ved at blive bygget på nabogrunden til Bauhaus. Her kommer også til at ligge en Rema 1000 og en række andre butikker.

- Kolding har været på tegnebrættet i en længere periode, men alt skulle gå op i forhold til at finde et lokale i den rigtige størrelse og med den rigtige placering. Det er et kunststykke hver gang, men vi har fundet det ved siden af Bauhaus, fortæller en glad Jesper Boysen, der er adm. direktør for Power.

Han er ekstra begejstret over, at butikken i Kolding åbner i helt nybyggede lokaler.

- Det var vigtigt at få noget nyt og friskt. Det er et populært område at ligge op ad en Bauhaus, det har vi gode erfaringer med flere steder i landet. Vi vil gerne tiltrække familierne, og det gør Bauhaus også, så det er meget attraktivt for os.

Annonce

En regional butik

Normalt råder en Power-butik over 1.500-2.000 kvadratmeter, men butikken i Kolding bliver med sine 2.500 kvadratmeter større og den næststørste i kæden.

Koldingenserne er meget købedygtige, men der har ikke været meget konkurrence i byen de senere år. Men det kommer der nu, vi starter med et brag.

Jesper Boysen, adm. direktør, Power

- Vi ser Kolding som værende en regional butik. Der ligger en stor Bilka lige på den anden side af vejen, så vi ved, at Kolding trækker regionalt. Så derfor vil der også være en forventning til, at vi har et større udvalg, og det skal vi kunne matche, lyder det fra den adm. direktør.

Annonce

Åbner til Black Friday

Power-butikken i Kolding bliver kædens nummer 19, og det er Jesper Boysens håb, at den kan åbne til black friday i slutningen af november.

- Jeg har jo tidligere været ansvarlig for Elgiganten og har drevet butik både på Albuen og Egtved Alle. Så det bliver tredje gang, jeg skal åbne butik i Kolding. Koldingenserne er meget købedygtige, men der har ikke været meget konkurrence i byen de senere år. Men det kommer der nu, vi starter med et brag, lover Jesper Boysen.

Power er en elektronikkæde med cirka samme udvalg som Elgiganten. Den nye forretning i Kolding får brug for 40-45 medarbejdere. Stillingerne slås op i slutningen af sommeren.

Power

Har 17 butikker i hele landet.

Er i gang med at åbne nye varehuse i Horsens og Kolding, som bliver butik nummer 18 og 19.

Åbner ved siden af Bauhaus på Vejlevej i Kolding inden årets udgang.

Kæden har mere end 700 medarbejdere.

Firmaets mission er at gøre det til en oplevelse at købe elektronik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce