Annonce
Ugeavisen Kolding

Røde Kors efterlyser donationer til julehjælp

Annonce

Kolding: Den lokale afdeling af Røde Kors uddeler igen i år julehjælp, men afdelingen efterlyser virksomheder, som vil donere julehjælp til familier i Kolding.

Røde Kors oplever på landsplan en stigende efterspørgsel på julehjælp. I Kolding-afdelingen alene begyndte man for år tilbage med at uddele julehjælp til 50 familier, mens julehjælpen i år uddeler til 150 familier.

Sidste år donerede Ecooking gaveæsker til hver af de 150 modtagere af Røde Kors julehjælp, som Røde Kors i Kolding uddelte. I år er den aftale udvidet. Ecooking donerer skønhedsprodukter til alle fire Røde Kors-afdelinger i hele Kolding Kommune. Røde Kors uddeler her julehjælp til cirka 190 familier.

- Vi er meget taknemmelige for den store donation. Den rammer perfekt ind i målgruppen - økonomisk trængte børnefamilier, siger Jes Haberlandt, aktivitetsleder for julehjælpen hos Røde Kors i Kolding.

Der eftersøges donationer i stil med gavekort, fysiske gaver, tøj, chokolade, kaffe, the eller andre produkter, som det kan være svært at få råd til i en trængt hverdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

En anbefaling

Annonce