Annonce
Ugeavisen Kolding

Røde Kors efterspørger koldingensere med brug for hjælp: Mange vil hjælpe coronaramte

Gennem Røde Kors' hjælpenetværk kan man blandt andet få assistance til indkøbene, hvis man ikke kan forlade sit hjem på grund af coronavirus. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Røde Kors' hjælpenetværk har fået mange henvendelser fra koldingensere, der gerne vil hjælpe - ind til nu er der dog blot fire, der har bedt om hjælp til indkøb, hundeluftning eller andet.
Annonce

Kolding: Hele 117 koldingensere havde mandag formiddag meldt sig som frivillige i Røde Kors' hjælpenetværk, der har til formål at hjælpe alle dem, som enten er syge, er i karantæne eller særlig udsat for at blive smittet med coronavirus.

Ind til videre er det dog ikke ret mange af de 117, der rent faktisk er blevet bedt om hjælp. Der er nemlig blot fire i Kolding, som har henvendt sig til hjælpenetværket for at få hjælp, lyder det fra presseafdelingen i Røde Kors.

Derfor er opfordringen fra hjælpeorganisationen, at alle med brug for praktisk hjælp melder sig på www.rodekors.dk/corona/hjælp. Hjælpenetværket kan for eksempel hjælpe med indkøb, hundeluftning, pakke- og medicinafhentning eller andre praktiske gøremål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Restauratør: - Folk er blevet mere bange for at gå ud at spise

Ugeavisen Kolding

Nogle ældre siger nej til mundbind: - Det er noget pjat

Ugeavisen Kolding

Hårdt tilbageslag for Tobbers: - Nu starter vi pludselig forfra igen

Ugeavisen Kolding

Flammen er presset af corona: Starter brunch og mad ud af huset i Kolding

Ugeavisen Kolding

Nicolai Cafe er blevet et stille sted: - Der kommer bare ikke ret mange gæster

Annonce