Annonce
Ugeavisen Kolding

Radikale: Hul i hovedet at tvangsnedrive i Skovparken

Folketingsmedlemmer Morten Østergaard og Lotte Rod fra Radikale Venstre på besøg hos Bahrija Atic sammen med Rune Christiansen. Hun er én af dem, som er glad for at bo i Skovparken. Privatfoto
Annonce

Kolding: Folketingsmedlemmer fra Radikale Venstre mener ikke, det giver mening at man på Christiansborg har bestemt, at store dele af Skovparken skal rives ned og bygges om. Slet ikke, når man ikke har nogen plan for de mennesker, som mister deres hjem, mener folketingsmedlem Lotte Rod og partiformand Morten Østergaard, som lørdag drak kaffe hjemme hos Semir og Bahrija Atic og spillede bordtennis med forbipasserende børn foran centret.

- Det er hul i hovedet, at man her i Kolding ikke kan få lov til at koncentrere sig om at få mennesker i uddannelse og job i stedet for at rive taget ned over hovedet på dem, siger Morten Østergaard i an pressemeddelelse.

- Der er noget helt skævt i, at man kan finde på at trække de her ting ned oppefra, når de mennesker, det handler om, som bor her i Skovparken, er glade for at bo her, lyder det fra Lotte Rod.

- Vi kæmper for, at områder som Skovparken skal kunne undtages fra de rigide skrivebordskrav, fastslår Morten Østergaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce