Annonce
Ugeavisen Kolding

Rebecca besøgte Kolding og skrev en novelle: Mød hende på biblioteket

Rebecca Bach-Lauritsen besøger senere på måneden Kolding Bibliotek for at fortælle om sin novelle 'Det Orange', som hun har skrevet efter en uges besøg i Kolding. Arkivfoto: Steffen Nielsen
Kolding og novellen 'Det Orange' bliver diskuteret, når forfatter Rebecca Bach-Lauritsen besøger biblioteket 18. september.
Annonce

Kolding: Onsdag den 18. september inviterer Kolding Bibliotek til debatarrangement med den 42-årige forfatter Rebecca Bach-Lauritsen i forbindelse med afslutningen på Dansk Forfatterforenings projekt #Hvem er Danmark?

Inden debatten starter, vil Rebecca Bach-Lauritsen læse fortællingen ’Det orange’ op og fortælle om den særlige proces, hun har været en del af. Bagefter er der debat om teksten. Der vil være fokus på temaer som stolthed og mindreværd og plads til at diskutere, hvad der gør Kolding til noget helt særligt.

Alle er velkomne til at deltage i debatten.

Projektet

Projekt ”Hvem er Danmark?” består af 20 udvalgte forfattere, som drager ud i 20 danske byer i 2019.

De er gået i dialog med de lokalsamfund, de har besøgt, og herefter har de skabt nye fortællinger, der tilsammen skal danne et litterært Danmarkskort. Projektet er udtænkt og skabt af Dansk Forfatterforening og er blevet til med støtte fra Nordea-Fonden.

Læs mere på: www.hvemerdanmark.dk

Annonce

Fine indtryk

Da Rebecca Bach-Lauritsen var i Kolding i marts besøgte hun blandt andet Pakhuset, kaffebaren Tobbers og de orange ungdomsboliger i Åparken. Hun var på gåtur med Finn Johannsen, der er guide i Christiansfeld, en nybagt mor og en 8. klasses elev.

Det var et spændende besøg for Rebecca Bach-Lauritsen, der oplevede, at koldingenserne er stolte af deres by.

- Jeg fik mange fine indtryk, da jeg besøgte Kolding og talte med koldingenserne i marts. Det var spændende at gå på opdagelse og møde byens arkitektur, historie og beboere. Jeg glæder mig meget til at komme tilbage, få respons på min tekst, debattere om byen og gense nogle af de folk, jeg mødte i marts, siger Rebecca Bach-Lauritsen i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Restauratør: - Folk er blevet mere bange for at gå ud at spise

Ugeavisen Kolding

Nogle ældre siger nej til mundbind: - Det er noget pjat

Ugeavisen Kolding

Hårdt tilbageslag for Tobbers: - Nu starter vi pludselig forfra igen

Ugeavisen Kolding

Flammen er presset af corona: Starter brunch og mad ud af huset i Kolding

Ugeavisen Kolding

Nicolai Cafe er blevet et stille sted: - Der kommer bare ikke ret mange gæster

Annonce