Annonce
Ugeavisen Kolding

Regeringen vil udvide motorvejen omkring Kolding

Hvis udspillet bliver til virkelighed kommer motorvejen omkring Kolding til at have seks spor på det meste af strækningen, men ifølge udspillet kommer et stykke også til at have otte spor. Arkivfoto: Søren Gylling
Regeringen har i sidste uge præsenteret sit trafikudspil til, hvordan man forbedrer infrastrukturen i Danmark. Det lokalefolketingsmedlem Christian Rabjerg Madsen (S) kalder en udvidelse af motorvejen "afgørende".

Kolding: Syv kilometer motorvej omkring Kolding står foran en udvidelse, hvis det står til regeringen, der i torsdags præsenterede sin plan for forbedringer af infrastrukturen i Danmark.

Ifølge udspillet, der beskriver, hvordan infrastrukturen i Danmark skal udvikle sig frem mod 2035, er det således regeringens ønske, at motorvejen omkring Kolding skal udvides til at have seks spor, hvor der i dag er fire, og de steder, hvor der i dag er seks spor, skal udvides til otte.

Projektet har en forventet anlægsudgift på 600 millioner kroner.

Annonce

- Udvidelsen af motorvejen rundt om Kolding er afgørende for rigtig mange af os, der i dag holder i kø til og fra arbejde. Det er vigtigt for vores erhvervsliv og dermed for bosætningen og vores kommunale økonomi og velfærd. Jeg og andre har talt og talt om behovet for udvidelse. Nu er det med i udspillet fra regeringen, og det er virkelig vigtigt, siger det lokale folketingsmedlem Christian Rabjerg Madsen (S).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce