Annonce
Ugeavisen Kolding

Rene starter ejendomsmæglerforretning op for tredje gang

Det er ikke en juledekoration, men en lille klimaskov, som Rene Lorentzen står med. Han åbner Realmæglerne Kolding på Dreyersvej 1. januar, og for hvert hus, han sælger, bliver der plantet et træ i Realmæglernes egen klimaskov ved Fredericia. Foto: Louise Lauritsen
Rene Lorentzen er retur i Kolding som ejendomsmægler. Han blev udlært ejendomsmægler her i byen i 1987. 1. januar åbner han Realmæglerne Kolding på Dreyersvej. Det bliver tredje gang, den nu 58-årige mægler starter en ny forretning op.
Annonce

Kolding: Tredje gang er lykkens gang. Og det bliver faktisk tredje gang, ejendomsmægler Rene Lorentzen starter en forretning op. Første gang var det med en EDC-butik i Hedensted, så som Realmægler i Horsens og nu igen med en Realmægler-forretning i Kolding. Dermed vender den 58-årige vestjyde retur til Kolding, hvor han i sin tid blev udlært, mens han var hos EDC-mæglerne Sindbjerg & Martinsen.

- Jeg solgte min Realmægler-forretning i Horsens, og så var det planen, at jeg skulle fortsætte som ansat. Men det trak i mig at komme retur til Kolding, forklarer Rene Lorentzen.

Han har boet her i byen i 14 år og har stadig et godt netværk her, da han både er medlem af skakklubben og løber med Kolding Motion tre gange om ugen.

- Nu starter jeg forfra, fordi jeg godt kan lide at bygge op og have foden under eget bord. Det betyder meget for mig, også mere end jeg egentlig troede.

Jeg vil gerne vokse og kunne ansætte. Planen er, at i løbet af fem år, så har jeg solgt butikken eller fået en yngre partner, som kan drive forretningen videre.

Rene Lorentzen, ejendomsmægler

Annonce

Flytter til Dreyersvej

Det er Egon Eltveds Realmægler-forretning på Esbjergvej, som Rene har købt med effekt fra årsskiftet. Der bliver forretningen rykket til helt nye lokaler på hjørnet af Dreyersvej og Agtrupvej.

- Det er et bedre lokale og mere synligt. Målet er at skabe en mæglerbutik, hvor jeg kan arbejde med de ting, jeg er god til.

Rene vil især have fokus på salg af parcelhuse, ejerlejligheder, nedlagte landbrug og andelsboliger.

- Jeg vil gerne gøre en forskel for folk og går meget op i at rådgive og hjælpe med at få overblik over økonomien, hvis der er behov for det. Det er noget af det, jeg godt kan lide og er god til. Jeg går ikke efter smarte salg. Hvis noget er en dårlig løsning for køber, eller de ikke har råd, så siger jeg stop.

I det hele taget går Rene op i at sælge tryghed og sikre, at der er styr på forsikringer og den slags i forbindelse med bolighandler. Og han håber, at få mange nye kunder i Kolding.

- Jeg vil gerne vokse og kunne ansætte. Planen er, at i løbet af fem år, så har jeg solgt butikken eller fået en yngre partner, som kan drive forretningen videre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce