Annonce
Ugeavisen Kolding

Restaurant fik sur smiley og bøde på 10.000 for mangelfuld rengøring

Det resulterede i en sur smiley, da Restaurant Le tidligere på måneden fik besøg af Fødevarestyrelsen. Arkivfoto: Henrik Kruse
Rengøringen i et kølerum var ikke tilfredsstillende for Fødevarestyrelsen, som efter en kontrol på Restaurant Le i Låsbygade uddelte en sur smiley og en bøde på 10.000 kroner.

Kolding: Fødevarestyrelsens udsendte var langt fra tilfreds under et kontrolbesøg hos Restaurant Le i Låsbygade 14. april.

Har var rengøringen i et kølerum ifølge kontrolrapporten så mangelfuld, at det skulle koste en sur smiley og en bøde på 10.000 kroner til restauranten.

"Kølerum i virksomheden fremstår med tydelige produktrester og formodet lignede skimmelvækst på vægge og på undersider af hyldesystem. Der opbevares uemballerede/utildækkede tomater, forårsløg og champignon på hylder herunder," kan man blandt andet læse i kontrolrapporten.

Annonce

Får styr på det

Indehaver af Restaurant Le Thi Kim Suong Le ønsker ikke at kommentere den sure smiley.

Af kontrolrapporten kan man dog læse, at restauranten havde følgende kommentar: "Jeg får styr på det og får rengjort det med det samme".

Ud over den sure smiley og bøden kan Restaurant Le se frem til to opfølgende kontrolbesøg, som restauranten selv skal betale for.


Kølerum i virksomheden fremstår med tydelige produktrester og formodet lignede skimmelvækst på vægge og på undersider af hyldesystem.

Fra kontrolrapporten
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce