Annonce
Ugeavisen Kolding

Restaurant glæder sig til genåbning: Vi kan undgå at sige nej til kunderne

Hos Fratelli glæder de sig over, at der nu bliver mulighed for at henvise folk uden gyldigt coronapas til et bord udenfor. Arkivfoto: Søren Gylling
Især muligheden for udeservering uden coronapas er noget, som restauranten Fratelli på Banegårdspladsen glæder sig over.

Kolding: De seneste uger har brødrene Labi og Armend Memeti arbejdet på højtryk for at gøre deres italienske spisested Fratelli klar til at åbne for udeservering onsdag.

Nu har de så fået mulighed for også at åbne indendøre, og det er naturligvis noget, de glæder sig over.

- Det er selvfølgelig fint, at restriktionerne har været der, og vi har heldigvis oplevet stor opbakning til vores takeaway fra borgerne i Kolding. Men jeg er glad for, at vi ikke kun har udeservering, når vi åbner på onsdag, siger Labi Memeti, som især glæder sig over, at den nye genåbningsplan giver mulighed for udeservering uden coronapas.

- Kommer der et selskab ind med seks personer, og den ene i selskabet ikke har coronapasset, så kan vi have et bord klar udenfor, hvor de kan sidde. Det giver os muligheden for ikke at skulle sende kunder hjem, for vi vil jo helst ikke sige nej til vores kunder, og vi kan jo alle lave fejl eller glemme, at der måske er gået 76 timer i stedet for 72 timer, siden man blev testet, siger han.


Det giver os muligheden for ikke at skulle sende kunder hjem, for vi vil jo helst ikke sige nej til vores kunder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Michael og Gitta fortæller åbent om deres datters diagnose: Hvis ikke nogen tør lukke op, bliver det noget, vi holder for os selv

Annonce