Annonce
Hver torsdag bruger Rasmus Vemmelund og de andre i køkkenet på at eksperimentere og prøve nye ting af. Han forklarer, at menuen desuden kommer til at skifte med årstiderne og dermed også alt efter, hvilke råvarer der er i sæson. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Ugeavisen Kolding

Restaurant satser på fine dining og faste menuer: Til efteråret skal vi være blandt de 50 bedste i Danmark

På restaurant Bror Ditlev i Jernbanegade har man udnyttet coronanedlukning til både at bygge om i lokalerne og skifte fokus til udelukkende at servere faste menuer.
Annonce
  • Hver torsdag bruger Rasmus Vemmelund og de andre i køkkenet på at eksperimentere og prøve nye ting af. Han forklarer, at menuen desuden kommer til at skifte med årstiderne og dermed også alt efter, hvilke råvarer der er i sæson. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
  • Man kan vælge imellem forskellige faste menuer og desuden vælge at tilkøbe den tilpassede vinmenu. Er der dog noget i retterne, som man ikke kan tåle eller ikke bryder sig om, så kan man altid henvende sig til køkkenet for at finde en alternativ løsning. Retten her serveres normalt med rejer, men her er det grillet laks og rosmarin. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
  • De har op imod 600 forskellige vine på Bror Ditlev, som hver har et nummer og en placering i køleskabene på restauranten. De vine, som bruges til de faste menuer, ses i køleskabet i baren bag Rasmus på billedet her. Numrene er skrevet på køleskabsdøren, så det er hurtigt at finde ud af, hvilken vin man skal have fat i. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
  • Det er Rasmus' datter, som har lavet denne lille kastanjefigur, som ligger placeret i et lille hul i bordpladen mellem køkkenet og restauranten. I løbet af aftenen kan personalet så vende den lille figur, som har en glad smiley på den ene side og en sur smiley på den anden, alt efter om man er godt med i køkkenet i forhold til bestillinger. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
  • Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
  • Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Ugeavisen Kolding

Tre blokke skal rives ned, og nyt plejehjem skal bygges: Nu har beboerne stemt om planen

Annonce
Ugeavisen Kolding

Awardshow rykker fra København til Kolding: Lokal forening skal være medvært

Annonce
Ugeavisen Kolding

Se billederne: Hundredvis af hunde indtog motocrossbane

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Spisested i midtbyen er lukket: Genåbner allerede i eftermiddag på nyt streetfood-område

Ugeavisen Kolding

Grøn giver popband debut og byder hitmager velkommen tilbage

Ugeavisen Kolding

Klumme: En ode til særlige buschauffører

Ugeavisen Kolding

Nu har du chancen for at følge din drøm om at blive sanger: X Factor besøger Kolding og holder pop up-castings

Ugeavisen Kolding

Hvem skal hædres for deres bæredygtige indsats: Sylwia, Carsten og Helge kæmper om særlig pris

Ugeavisen Kolding

Tredje år i træk: Hotel i Kolding tager titel som landets bedste sted

Ugeavisen Kolding

For syvende år i træk: Dette er Danmarks hyggeligste golfklub

Ugeavisen Kolding

I dag starter stort vejarbejde på travl indfaldsvej: Sådan påvirker det trafikken helt frem til sommer

Ugeavisen Kolding

De drak vand af den som børn - og nu springer 90 år gammel kilde igen: - Det er jo kæmpestort

Ugeavisen Kolding

Tidligere borgmester redder spisested fra usikker fremtid: Café får ny forpagter og sænker priserne

Ugeavisen Kolding

Sæt kryds i kalenderen: Her er 20 arrangementer, du kan se frem til i sommermånederne

Annonce