På restaurant Bror Ditlev i Jernbanegade har man udnyttet coronanedlukning til både at bygge om i lokalerne og skifte fokus til udelukkende at servere faste menuer.
Copy link address
Mathilde Nygaard Jespersen mnyje@jfmedier.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Hver torsdag bruger Rasmus Vemmelund og de andre i køkkenet på at eksperimentere og prøve nye ting af. Han forklarer, at menuen desuden kommer til at skifte med årstiderne og dermed også alt efter, hvilke råvarer der er i sæson. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen -
Man kan vælge imellem forskellige faste menuer og desuden vælge at tilkøbe den tilpassede vinmenu. Er der dog noget i retterne, som man ikke kan tåle eller ikke bryder sig om, så kan man altid henvende sig til køkkenet for at finde en alternativ løsning. Retten her serveres normalt med rejer, men her er det grillet laks og rosmarin. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen -
De har op imod 600 forskellige vine på Bror Ditlev, som hver har et nummer og en placering i køleskabene på restauranten. De vine, som bruges til de faste menuer, ses i køleskabet i baren bag Rasmus på billedet her. Numrene er skrevet på køleskabsdøren, så det er hurtigt at finde ud af, hvilken vin man skal have fat i. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen -
Det er Rasmus' datter, som har lavet denne lille kastanjefigur, som ligger placeret i et lille hul i bordpladen mellem køkkenet og restauranten. I løbet af aftenen kan personalet så vende den lille figur, som har en glad smiley på den ene side og en sur smiley på den anden, alt efter om man er godt med i køkkenet i forhold til bestillinger. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen -
Foto: Mathilde Nygaard Jespersen -
Foto: Mathilde Nygaard Jespersen