Annonce
Ugeavisen Kolding

Rikke glæder sig til at give kunderne en helt særlig shoppingoplevelse

Rikke Zoega Jørgensen har arbejdet i Moss Copenhagen i Kolding Storcenter i halvandet år. Hun er en af de tre fastansatte i butikken, mens der også er fem deltidsansatte. Det vil enten være Rikke eller en af de to andre fastansatte, der byder de tidlige kunder velkommen. Foto: Marie Prangsgaard Helms
Moss Copenhagen er en af de 34 butikker, der har meldt sig til det nye koncept "Go' Morgen Shopping" i Kolding Storcenter. Her glæder Rikke Zoega Jørgensen sig til at levere en unik service til de kunder, der måske ellers ikke ville komme ud at shoppe i denne tid.
Annonce

Kolding: I december måned vil hendes vækkeur ringe tidligere end normalt. Men det gør ikke noget, så længe det er med til at give endnu flere mulighed for at shoppe i butikken, mener Rikke Zoega Jørgensen.

Hun er ansat i tøjbutikken Moss Copenhagen, der er en af de indtil videre 34 butikker i Kolding Storcenter, som har valgt at være en del af det nye koncept "Go' Morgen Shopping". Her kan kunder booke tid til at shoppe alene i en butik mellem klokken 08 og 10.

- Det er en megagod idé, synes jeg. Det bedste, jeg ved, er at have god tid til kunderne. Hvis jeg kan være med til at sikre, at kunden går herfra med en god fornemmelse og følelsen af at have fundet lige dét, vedkommende manglede, så er det jo det bedste. Og så vil jeg med glæde stå tidligere op, siger hun.

Annonce

Mindre risiko for smitte

Ifølge Rikke Zoega Jørgensen har butikken valgt at sige ja til at være med i konceptet, fordi man gerne vil gøre en forskel for de personer, der er ekstra udsatte under coronapandemien.

- Vi vil gerne støtte op i den her tid. Give de, der er særligt ramte, en mulighed for at shoppe uden bekymring og uden at være bange for smitte. Hvis vi ingenting gjorde, så kom de mennesker her bare ikke. Vi vil gerne tilpasse os kunderne og den tid, vi lever i, siger hun.

Rikke Zoega Jørgensen sætter en dyd i at levere en god service til kunderne. Med "Go' Morgen Shopping" bliver det noget nemmere, fordi hun kun skal koncentrere sig om én kunde ad gangen. Foruden tøj sælges der blandt andet også tasker, smykker og cremer i butikken. Foto: Marie Prangsgaard Helms

Den tidlige, personlige shopping er dog ikke kun forbeholdt personer, der er særligt sårbare i forhold til smitte. For nogle kan det også være svært at finde tiden til det, mens det for andre måske kan være rart med god og grundig vejledning.

- Det kan for eksempel være ældre, der gerne vil shoppe tøj og gaver til familien, og som måske heller ikke er så ferme til at bestille online. De kan så komme her og få en rigtig god vejledning, og de kan måske også få købt alle gaver på én gang, siger Rikke Zoega Jørgensen.

Annonce

Vil øge omsætning

Ud over at yde en særlig service for kunderne, har butikken også meldt sig til konceptet i et forsøg på at øge juleomsætningen. Indtil videre ser det nemlig ud til, at årets juleshopping i butikken bliver væsentligt mere begrænset end tidligere, lyder det fra Rikke Zoega Jørgensen.

- Vi kan sagtens mærke coronaen. Ved den her tid plejer vi allerede at løbe rundt. Det gør vi slet ikke nu. Samtidig håber vi også, at det kan betale sig i længden, at vi giver den ekstragode service. Vi lægger altid meget vægt på at give en god kundeservice, men måske kunderne vil huske os mere for det nu, fordi de lærer os bedre at kende, siger hun.


Hvis jeg kan være med til at sikre, at kunden går herfra med en god fornemmelse og følelsen af at have fundet lige dét, vedkommende manglede, så er det jo det bedste. Og så vil jeg med glæde stå tidligere op.

Rikke Zoega Jørgensen


Er man interesseret i at booke en tid, kan man allerede nu kontakte Moss Copenhagen og de 33 andre butikker, der er en del af konceptet.

- Man kan bare ringe eller skrive en mail til os, så finder vi en tid. Når kunden kontakter os, så tager vi en snak og vurderer kundens behov, og ud fra det kan vi så beslutte, hvor lang tid vi afsætter til besøget, siger Rikke Zoega Jørgensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce