Annonce
Ugeavisen Kolding

Rullinger på Trapholt

Skal din rulling på Trapholt? Brug hashtagget #rullingerpåtrapholt og @Trapholt. PR-foto

Kolding: Skal din rulling på Trapholt? Sådan spørger Trapholt i en pressemeddelelse.

Det er coronatider og Trapholt er uden gæster – og det er trist.

- Vi har derfor henvendt os til rullingerne, og det viste sig, at de er særdeles interesserede i at komme på Trapholt. Derfor har Trapholt besluttet at give alle rullinger fri entré i hele coronaperioden, skriver museet.

- Når rullingerne kommer, vil vi tage dem med ind på museet, vise dem rundt, fortælle om alt det spændende der sker. Almindelige mennesker kan jo ikke komme med i disse tider, men de kan følge med på Facebook og Instagram og se, hvordan alle rullingerne hygger. Så aflever den i den sorte postkasse udenfor Trapholt. Så skal vi nok tage os godt af den og give den en herlig oplevelse. Put den lige i en pose, hvis det nu regner, og har du lyst må du gerne skrive en lille hilsen også – men du behøver det ikke. Hvis du har lyst, kan du også lægge et billede på Facebook eller Instagram, så vi kan følge med i, hvordan den bliver født, hvad det er for en rulling, om den har tøj eller noget andet sjovt på, lyder det fra museet.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Vores fremtid i fokus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Mustafa brød med islam og stiftede forening for at hjælpe eks-muslimer: Jeg er nødt til at tage kampen for alle dem, der ikke selv kan

Annonce