Annonce
Ugeavisen Kolding

Rykkede julefrokosten online: 336 fik skræddersyet julefrokost derhjemme

Dansk Auto Logik rykkede julefrokosten online, hvor medarbejderne med påhæng fik serveret julefrokosten derhjemme, samt et online show på skærmen. Pressefoto.
Annonce

Vamdrup: Covid-19 har kostet mange firmajulefrokoster, men hos Dansk Auto Logik, der har base i Vamdrup og Ringsted, valgte man at påskynde medarbejdernes arbejdsindsats med en stor online julefrokost.

Da både sommerfesten og den traditionelle julefrokost blev aflyst, var gode råd dyre. Administrerende direktør Kurt Rath valgte derfor en coronavenlig online julefrokost til medarbejderne og deres ”bedre halvdel” leveret af eventfirmaerne Idunivers.dk og Tvillingerne Event.

Den 5. december kl. 18:00 sad 336 personer derfor klar ved skærmen hjemme i stuerne, da maden blev leveret fra Kokkekompagniet i Kolding på medarbejdernes private adresse.

Julefrokosten indeholdte en lang række skræddersyede elementer med både videoindslag og en række indslag undervejs.

- Showet overgik langt vores forventninger. Vi var lidt skeptiske for, om folk nu også ville deltage, men stort set alle medarbejdere var tilmeldt - og vi kunne på deres billeder og videoer se, at der var godt gang i de små fester i privaten rundt omkring. Den specielle oplevelse har givet sammenhold i denne coronatid, fortæller Kurt Rath.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce