Annonce
Ugeavisen Kolding

Så er der gysser at hente i kommunekassen for beboerforeningerne i hele Kolding: Bydelspuljen er åben

Grundejerforeningen Baglommen, som ligger på Klintevej, har tidligere fået tilskud fra Bydelspuljen. De har skabt et mødested, der er med til at styrke fællesskabet i området. Foto: Kolding Kommune
Der er 425.000 rare kroner til fordeling i årets bydelspulje. Ansøgningsfristen er 1. marts.
Annonce

Kolding: Så er der penge at hente for beboerforeninger, grundejerforeninger og lignende foreninger i Kolding by, som gerne vil forskønne deres lokalområde.

Puljen er på 425.000 kroner, og den støtter kun udendørsprojekter og projekter, som er offentligt tilgængelige og for alle i området.

Klima- og miljømedarbejder i by- og udviklingsforvaltningen Karin Raaby håber, at der er mange, der griber muligheden for at søge om tilskud til et projekt.

- Det er selvfølgelig svært at mødes lige nu, men jeg håber, at det stadig er muligt at udveksle gode idéer over hækken, på gaden eller over telefonen. Opfindsomheden plejer nemlig at være stor, og det er nemt at sende en ansøgning via kommunens hjemmeside, siger hun i en pressemeddelelse.

Sidste år delte lokaldemokratiudvalget penge ud til blandt andet insekthoteller, mødesteder, flere træer, kunst, legepladser og til et madpakkehus bygget med genbrugsmaterialer.

Annonce

Bæredygtigt

For tredje år i træk skal ansøgerne forholde sig til FN’s Verdensmål og bæredygtighed, når de søger om midler i puljen. Og for formand for lokaldemokratiudvalget, Ole Alsted (V), er bæredygtighed i bydelspuljen en god anledning til at få borgerne med i den grønne omstilling.

- Vi har brug for at få alle med ombord, hvis vi skal lykkes med sammen at skabe fremtidens bæredygtige samfund.  Nu er bæredygtighed blevet en del af ansøgningsskemaet, og derfor forventer jeg, at bæredygtighed kommer til at fylde endnu mere i projekterne, siger Ole Alsted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Mustafa brød med islam og stiftede forening for at hjælpe eks-muslimer: Jeg er nødt til at tage kampen for alle dem, der ikke selv kan

Ugeavisen Kolding

Hvem tager ansvaret?

Annonce