Annonce
Ugeavisen Kolding

Sølv-Skov gæster atter området

Hans Jørgen Skov Larsen, populært kaldet Sølv-Skov, besøger fire steder i begyndelsen af oktober, hvor man kan få vurderet sine smykker. Privatfoto.
Annonce

Kolding: Mange ønsker deres guld og sølv vurderet og måske solgt. Det er grunden til, at en af Danmarks mest erfarne og største opkøbere af guldsmykker og sølv de første oktoberdage har valgt atter at besøge området.

Der ventes, som det er tilfældet i hele landet, mange interesserede, når Hans Jørgen Skov Larsen, der går under navnet Sølv-Skov, gæster først Bramdrupdam, Dons, Sønder Bjert og Kolding for at tilbyde gratis vurdering og måske køb af guldsmykker og sølv.

- Man kan sige, at min branche har fået en ny stortid. For år tilbage blev jeg drillet med, at jeg var skrothandler. I dag er det lige før, den røde løber bliver lagt ud, når jeg melder min ankomst, fortæller Sølv-Skov.

Sølv-Skov kan træffes i Brandrupdam Møde- og Sportscenter torsdag den 1. oktober kl. 13-18, fredag den 2. oktober første i Dons Forsamlingshus fra kl. 9-11 og derefter den gamle brugs i Sønder Bjert fra kl. 12-15. Mandag den 5. oktober er Sølv-Skov på plads på Saxildhus Hotel i Kolding fra kl. 12-17.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce