Annonce
Ugeavisen Kolding

Søren og Steffen har på tre måneder ansat fem medarbejdere: Om fem år vil vi være værdiansat til en milliard

Søren H. Madsen (tv.) og Steffen Wandel er begge stadigvæk i gang med at studere entreprenørskab og design på IBA, men størstedelen af tiden bruger de i kælderen på Dyrehavevej, hvorfra de driver Betterclicks. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Søren H. Madsen og Steffen Wandel mødte hinanden, da de begge startede på studie på IBA. Siden da er det gået stærkt for de to unge iværksættere, som sammen driver et digitalt bureau, som på få måneder er vokset til syv medarbejdere.

Kolding: Der er godt gang i tasterne på kontoret i kælderen på Dyrehavevej 103E, hvor Betterclicks har til huse. Bag den står de to iværksættere Søren H. Madsen og Steffen Wandel, som for lige over et år siden mødte hinanden, da de begge begyndte at studere entreprenørskab og design på IBA.

Efter få måneder startede de sammen med en gruppe af andre studerende en virksomhed, hvor de solgte forskellige antistress-produkter, og her kunne de to hurtigt en fornemmelse for, at de kunne skabe noget godt sammen.

- Vi kunne ret hurtigt mærke i den gruppe, hvem der virkelig brændte for det og gerne ville det, og så fandt vi også ud af, at vi to arbejder godt sammen, fordi vi kan og er dygtige til forskellige ting, siger Steffen Wandel.

Annonce

Sideløbende med den første virksomhed oprettede han tilbage i oktober en anden af slagsen, som det digitale bureau Betterclicks er en del af, og som Søren H. Madsen i marts i år valgte at købe sig ind i, og som siden da har tilbudt alt fra online markedsføring og grafisk arbejde til tekstforfatning.

- Og så har vi faktisk arbejdet på det lige siden. Særligt i starten gik det meget ud på at finde ud af, hvad det er, vi præcist kan tilbyde, og hvordan vores identitet skulle være, og jeg vil sige, at vi er kommet rigtig godt fra start, siger Søren H. Madsen.

Store planer for fremtiden

Selvom både Steffen og Søren fortsat studerer på IBA, så er det i kælderen på Dyrehavevej, at de to bruger langt det meste af deres tid.

- Vi gør selvfølgelig det, vi skal for at gennemføre uddannelsen, men det er på virksomheden, at vi bruger det meste af vores tid. Især nu hvor der er kommet rigtig godt gang i det hele, og vi også har flere folk ansat. Så har vi ligesom også et ansvar for at være her, siger Søren H. Madsen.

De mange arbejdstimer har da også allerede kastet resultater af sig. De to iværksættere kan nemlig fortælle, at de har sorte tal på bundlinjen hver måned, og der i de seneste tre måneder er kommet så godt gang i bureauet, at de snart løber tør for plads i kælderlokalerne.

- Vi har ansat fem nye medarbejdere, og vi har da også et erklæret mål om, at vi om fem år vil være til stede i hele Skandinavien, vi vil have 100+ medarbejdere, og vi vil være værdisat til en milliard, siger Steffen Wandel og fortsætter:

- Det kan godt være, at det for mange lyder virkelig voldsomt, men vi har det begge to sådan, at vi hellere vil sætte et ambitiøst mål, og så kan det godt være, at vi kun når 70 procent af det, men så er det også okay. Men vi stræber selvfølgelig efter at nå det, siger Steffen Wandel.

De er da også overbeviste om, at det er Betterclicks, de begge skal arbejde med de næste mange år, men Steffen drømmer samtidig om, at han på længere sigt kan komme til at leve af at investere i virksomheder og være med til at skubbe nogle nye iværksættere i gang.

- Det er noget, jeg virkelig brænder for, og det er det, jeg ser mig selv i på langt sigt, men de næste år har vi en masse, som vi gerne vil opnå med Betterclicks, siger Steffen Wandel.


Vi har ansat fem nye medarbejdere, og vi har da også et erklæret mål om, at vi om fem år vil være til stede i hele Skandinavien, vi vil have 100+ medarbejdere, og vi vil være værdisat til en milliard.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Anders Jensen siger op i KoldingQ: Skifter til Kolding IF´s lokalrivaler

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Vi mangler byggegrunde i Vamdrup

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Lotte mistede sin blot 12 dage gamle søn: Vi havde jo alt stående klar til, at vi skulle have en baby med hjem og leve i en boble

Ugeavisen Kolding

Kolding særligt i fare for ekstreme oversvømmelser: Nu har kommunen en plan, der skal mindske skaderne

Ugeavisen Kolding

Har aldrig været lavere: Markant færre husejere i Kolding ramt af indbrud

Ugeavisen Kolding

Forpagterpar stopper efter seks år: Hvem vil overtage restaurant ved stranden?

Ugeavisen Kolding

Svar til Villy Søvndal

Ugeavisen Kolding

Stor julebutik åbner snart

Ugeavisen Kolding

Post Nord tilbyder sen indlevering af pakker

Ugeavisen Kolding

Geografisk Have fylder efterårsferien med aktiviteter

Ugeavisen Kolding

Ung mand sigtet for at narre kreditkort fra tre ældre kvinder i Kolding ved at udgive sig for at være fra banken

Ugeavisen Kolding

Mikkel repræsenterer regionen ved DM

Ugeavisen Kolding

Vi kan både skabe velfærd nu og planlægge for fremtiden

Ugeavisen Kolding

En havnepark er en god start

Ugeavisen Kolding

Grønne varmekilder til landsbyer i Kolding Kommune

Ugeavisen Kolding

Flere cykler i Kolding giver plus på bundlinjen

Ugeavisen Kolding

Kolding skal være studieby nr. 1

Ugeavisen Kolding

Cirkus, insektsmagning og masser af teater: Her er ti lokale aktiviteter til børnefamilierne i efterårsferien

Ugeavisen Kolding

Ligevægt for børn

Ugeavisen Kolding

Når virksomheder investerer i kommunen, kan bjerge flyttes

Ugeavisen Kolding

Nicolai byder på broderi, bajere og bandeord

Ugeavisen Kolding

Nicolai for Børn bliver et musikmekka i efterårsferien

Ugeavisen Kolding

Naturinstitutionen Bøgebladet bliver naturcertificeret

Annonce