Annonce
Ugeavisen Kolding

Søren Rasmussens hjerte banker for os

Annonce

Læserbrev:  Jeg følger med interesse debatten og skriverierne om, hvem der mon skal være næste borgmester i Kolding Kommune. Det er tydeligt, at JydskeVestkysten mener det skal være en slags præsidentvalg mellem to tidligere ministre.

Personligt foretrækker jeg Søren Rasmussen. Vores nuværende viceborgmester. Han er ikke forhenværende, til gengæld er han meget nærværende. Her, der og alle vegne, i kontakt med utallig mennesker og altid klar til at hjælpe. Vores Byråd skal være til gavn for os der bor her. Det er os, de skal arbejde for.

Borgmesterposten skal ikke være ”kronen på værket” eller en flot afslutning på en alt for lang politisk karriere. Borgmesterposten skal tilfalde én der utrætteligt vil arbejde for alle og alle dele af Kolding Kommune. Én vis hjerte banker for udvikling, i respekt for os der bor her, og dem der gerne vil flytte hertil.

Jeg er ikke medlem af Dansk Folkeparti. Jeg er pensionist, efter rigtig mange år på arbejdsmarkedet. Jeg bor i Viuf, og jeg ved, hvad det vil sige, om der er nogen, der har hjertet med i arbejdet i byrådet. Jeg har flere gange kontaktet Søren Rasmussen om hjælp både til mig selv og andre. Han har aldrig svigtet. Det ved jeg også er oplevelsen hos utallige andre. Et sådant menneske vil jeg gerne have som borgmester - derfor får Søren mit kryds.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce