Annonce
Ugeavisen Kolding

Sabrina fik et af de sidste fly ud af Vietnam

Sabrina Johnsen har været spærret inde i Vietnam fra 11. til 19. marts. Nu er hun endelig på vej hjem. Privatfoto
Sabrina Johnsen fra Kolding landede mandag eftermiddag i Københavns Lufthavn efter en lang tur hjem fra Vietnam, hvor hun fra 11. til 19. marts sad isoleret i et gæstehus på grund af mistanke om, at hun var smittet med coronavirus.

Vietnam: Det har ikke været en nem sag for Sabrina Johnsen fra Kolding at finde et fly fra Ho Chi Minh i Vietnam med kurs mod Danmark.

Ugeavisen fortalte i forrige uge om den 34-årige sygeplejerske, som var i gang med sit livs rundrejse i Asien, da hun 11. marts blev isoleret i et gæstehus i Vietnam på grund af mistanke om, at hun og de øvrige gæster i huset kunne være smittet med coronavirus.

19. marts blev hun og de andre rejsende frigivet igen, og derefter gik turen syd på mod Ho Chi Minh, hvor Sabrina har ventet på at få et fly hjem. Hendes første fly blev aflyst, men i weekenden lysnede det.

- Status lige nu er, at jeg sidder på fly mod København. Jeg forlod Vietnam i går morges og har så haft en transit i Doha på 20 timer. Vi skulle gerne lande i København i eftermiddag, fortalte Sabrina mandag formiddag.

De sidste dage i Vietnam var ikke nogen god oplevelse.

- Jeg fik hjælp af en dansk vietnameser, som så husede mig nogle dage. De sidste dage i Ho Chi Minh blev det lidt sværere at være der. Flere og flere butikker og restauranter lukkede og omkring fire fem gange blev jeg afvist ved spisesteder uden forklaring, men jeg tror, det var fordi, jeg så europæisk ud.

Derfor glæder hun sig ekstra over, at det lykkedes at få et fly hjem. - Jeg har hørt fra ambassaden i Hanoi, at jeg var heldig med mit fly. For jeg endte med at få et af de sidste ud af Ho Chi Minh.

Sabrina fløj med Qatar Airways, som er et af de få flyselskaber, der stadig flyver fra Vietnam.

Der var mistanke om, at nogle tidligere gæster i huset, som Sabrina havde lejet et værelse i, var smittet med coronavirus, og derfor blev beboerne i gæstehuset isoleret. Her bliver Sabrina testet for coronavirus, men hun har ikke haft sygdommen. Privatfoto
Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Vores fremtid i fokus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Mustafa brød med islam og stiftede forening for at hjælpe eks-muslimer: Jeg er nødt til at tage kampen for alle dem, der ikke selv kan

Annonce