Annonce
Ugeavisen Kolding

Salattøsen lukker streetfood-vognen på Vejlevej

Per Guldbrandt og Mette Løvbom har gennem de seneste otte måender holdt åbent i Salattøsens Streetfood på Vejlevej, men nu lukker madvognen, som i stedet vil dukke op ved større lokale begivenheder og nu kan lejes til private arrangementer. Arkivfoto: Louise Lauritsen
I stedet for den faste placering på Vejlevej skal streetfood-vognen nu bruges på festivaler, events og til private arrangementer.
Annonce

Kolding: Efter otte måneder med Salattøsens streetfood-vogn fast placeret foran Gasabygningen på Vejlevej er det slut. Indehaverne Per Guldbrandt og Mette Løvbom har besluttet at lukke for gadesalg af salater til frokost og aftensmad og i stedet fokusere kræfterne på at sende streetfood-vognen ud til festivaler, events og private arrangementer.

Det sker pr. 1 juni og dermed har Salattøsens streetfood sidste åbningsdag på Vejlevej onsdag 29. maj.

- Vi lukker ikke på grund af nød, men fordi vi bliver nødt til at til at prioritere vores kræfter. Lige nu bruger jeg al min tid på at holde åbent i streetfood-vognen, hvor vi har rigtig pænt at lave. Men udfordringen er, at vi skal bemande en vogn med daglige åbningstider, og det låser os i, hvad vi ellers kan. Vi ville helst blive ved med at holde åbent, men det kræver ekstra personale, og der er vi ikke helt endnu. Hvis have ressourcerne til det, så havde vi ansat folk til at køre den videre, forklarer Per Guldbrandt.

Han understreger, at Salattøsen fortsætter sine kursusaktiviteter i køkkenet på Vejlevej, hvorfra man også fortsat vil kunne bestille mad til selskaber.

Jeg synes da, at det er lidt ærgerligt, at vi nu lukker vognen på Vejlevej, for et eller andet sted var det jo det her, vi ville med at give et sundt alternativt tilbud til Kolding, men vi skal også have enderne til at nå sammen.

Annonce

Det er ærgerligt

Fremover kommer man til at støde på streetfood-vognen fra Salattøsen ved større arrangementer i Kolding som Kulturnatten og Kolding Streetfood på Marina Syd i starten af august.

- Jeg synes da, at det er lidt ærgerligt, at vi nu lukker vognen på Vejlevej, for et eller andet sted var det jo det her, vi ville med at give et sundt alternativt tilbud til Kolding, men vi skal også have enderne til at nå sammen, siger Per Guldbrandt.

Han afviser ikke, at streetfood-vognen igen kan blive en fast del af gadebilledet.

- Vi er klar på at prøve noget forskelligt af og til at flytte rundt med vognen, for nu får vi lidt mere fleksibilitet ind, og det bliver godt.

Da vognen ikke længere har faste åbningstider kan man nu leje den til private fester eller firmaarrangementer. Sortimentet bliver fortsat økologiske salater af årstidens råvarer med forskelligt økologisk tilbehør.

Salattøsen Streetfood

Serverer økologiske salater af råvarer i sæson samt økologisk tilbehør og drikkevarer.

Drives af Mette Løvbom og Per Guldbrandt.

Streetfood-vognen åbnede på Vejlevej i oktober sidste år.

Lukker med udgangen af maj.

Herefter kan vognen lejes til private arrangementer.

Læs mere på https://salattosen.dk/streetfood.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Planer om privat nødherberg i Gråbrødregade: Karina vil hjælpe andre hjemløse til et bedre liv

Annonce