Annonce
Ugeavisen Kolding

Sanne åbner ny blomsterbutik i Kolding: Det har altid været en drøm for mig

Sanne Bruus står selv for at binde alle buketter og kranse, som indtil 1. maj foregår i hendes køkken i Dalby, mens hun kan opbevare sine blomster i et udendørs skur. Hun ser derfor frem til, at hun kan komme ordentlig på plads i lokalerne på Haderslevvej, hvor også maskinen, hun har stående på bordet, følger med. På den kan Sanne selv printe personlige bånd til eksempelvis bårebuketter. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Den 1. maj rykker Sanne Bruus' online-blomsterforretning Værtindegaven til en fysisk en af slagsen i nye lokaler i stueetagen på Haderslevvej 32.

Kolding: Den 1. maj åbner en ny blomsterbutik i Kolding, nærmere bestemt på Haderslevvej 32. Bag den nye butik, som får navnet Værtindegaven, står Sanne Bruus. Hun har siden oktober 2019 drevet online-forretningen af samme navn, men drømmen for hende har længe været at åbne en fysisk butik.

- Jeg har egentlig altid tænkt, at det var det, jeg skulle, og nu er jeg bare et sted i mit liv, hvor det giver mening at prøve af. Selvom jeg tænkte, da jeg startede for halvandet år siden, at det skulle være et hobby-projekt, så er min forretning vokset så meget i det forgangne år, at jeg kan have svært ved at følge med og blive ved med at opbevare det hele herhjemme, forklarer Sanne Bruus.

Hun kigger rundt i sit køkken, hvor hun på bordet har en maskine til at printe på bånd side om side med det kommende kasseapparat og dankort-terminal. Indtil nu er det også ved køkkenbordet, at hun primært har stået og bundet buketter og båredekorationer, mens blomsterne bliver opbevaret i et udendørs skur.

Annonce

- Men jeg har faktisk ikke for god plads i mit eget, så jeg har måttet låne pladsen i min ældste søns skur også. Han bor heldigvis ikke så langt fra mig, men jeg glæder mig virkelig til at kunne komme på plads i de nye lokaler, siger hun grinende og forklarer videre, at hun først overtager nøglerne den 15. april:

- Lige nu er der en masse håndværkere, der er i gang med at bygge om, men det nærmer sig heldigvis, at de er færdige, siger Sanne Bruus.

Blomster og brugskunst

Foruden diverse blomsterdekorationer vil man hos Værtindegaven også kunne købe brugskunst fra Ib Laursen og gavekurve, hvor man blandt andet vil kunne vælge drikkevarer fra det lokale bryggeri Trolden Bryghus.

- Men det er blomsterne, der er min primære beskæftigelse, og også der, hvor jeg personligt selv kan bruge min kreativitet. Det betyder samtidig rigtig meget for mig at kunne være med til at gøre folk glade. Selvom det måske drejer sig om blomster til en trist begivenhed, så skal det gøres på en ordentlig måde, siger Sanne Bruus.

Foruden Sanne så kommer også hendes søster og svigerdatter til engang imellem at hjælpe til i butikken. Værtindegaven holder åbent alle hverdage fra 10.00 til 17.00 og alle weekender og helligdage fra 10.00 til 15.00.

Har man holdt for rødt lys ved Ottosvej på vej op ad Haderslevvej i den forgangne måned, så har man måske lagt mærke til, at der er kommet nyt navn på facaden i stueetagen ved siden af Cykelnørderne. Det er her, Sanne Bruus åbner sin nye blomsterbutik, Værtindegaven, den 1. maj. Hun overtager nøglerne midt i april, men indtil da er der håndværkere i lokalerne, så derfor er der lige nu også papir i ruden. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen


Jeg har egentlig altid tænkt, at det var det, jeg skulle, og nu er jeg bare et sted i mit liv, hvor det giver mening at prøve af.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce