Annonce
Ugeavisen Kolding

Sct. Georgs Gilderne uddeler 113.000 kr.

Sct. Georgs Gilderne i Kolding har uddelt 113.000 kr. til forskellige formål, hvor fokus har været på det sociale. Pressefoto.
Annonce

Kolding: Selv i en tid med covid-19 er der et stort behov for hjælp i samfundet. Ikke mindst i Kolding.

Sct. Georgs Gilderne i Kolding plejer to gange årligt at uddele donationer til mange forskellige formål i Kolding Kommune. Sct. Georgs Gilderne har været lukket ned som mange andre foreninger. Det er nu lykkedes for foreningen at få uddeling af donationer op at stå under de betingelser, der gælder ved det aktuelle forbud.

Torsdag den 19. november blev der derfor uddelt donationer til forskellige formål med vægten lagt på det sociale. Der blev uddelt 113.000 kr. fordelt til  Børnehaven Løvetand, Spejderlejren Lurendal, Gademix i Kvarterhuset, Børnekontakten Skovparken, sorggruppen Brændkjærkirken, Kolding Krisecenter, Brændkjærkirkens julehjælp, menighedsplejen ved provstiet i Kolding, foreningen Trøstemus, julemad med mere til ensomme og social udsatte i Kolding, Houens Odde Spejdercenter og Overmarksgården.

Sidste år donerede Sct. Georgs Gilderne i Kolding over 400.000 kr. Pressefoto.

Pengene til donationer er fremkommet ved gildebrødrenes store arbejde med at skaffe penge ved mange forskellige arbejdsopgaver. Annoncerne i vores gildeblad er også en del af det samlede indtægtsgrundlag.

Den samlede donation i år 2019 overgik 400.000 kr.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce