Annonce
Ugeavisen Kolding

SDU-studerende får pitch-træning før "Løvens hule"

Der skal trænes godt før de studerende skal pitche deres ideer foran et dommerpanel på Kolding Bibliotek. Pressebillede
Annonce

Kolding: Studerende på cand.merc. Entreprenørskab og Ledelse på SDU får intensiv pitch-træning i forbindelse med deltagelse i ”Løvens Hule” ved Kolding Light Talks torsdag 5. december. Her skal de præsentere deres iværksætteridé for et dommerpanel fra både erhvervslivet, uddannelsesinstitutioner og kulturaktører.

- Mit mål er at gøre de studerende endnu bedre til at pitche end deltagerne ved den oprindelige DR’s ”Løvens Hule”, siger performancecoach Gitte Lindholt, der 28. november holder workshop i kropssprog, storytelling og præsentationsteknik for de studerende ved SDU.

De studerende er i gang med et forløb på kandidatuddannelsen Entreprenørskab og Ledelse, hvor målet er at udarbejde entreprenante ideer og koncepter for, hvordan små og mellemstore virksomheder (SMV’er) kan arbejde med bæredygtig forretningsudvikling i regi af FN's 17 verdensmål.

Torsdag 5. december kl. 15 pitcher studerende deres færdigudviklede koncepter for et panel a la Løvens Hule faciliteret af Gitte Lindholt. Det sker på Kolding Bibliotek i forbindelse med Kolding Light Festival.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce