Annonce
Ugeavisen Kolding

Se billederne: BR er blevet til et legeland

Her er bare et af eksemplerne på, at muligheden for leg er topprioritet i den nye BR i Kolding, som i løbet af de seneste seks uger er blevet forvandlet til et legeunivers. Kæden slog døren op til den nye forretning i sidste weekend, fortæller distrikschef Mette Juul, som her forsøger sig med at skyggedanse. Foto: Louise Lauritsen
I løbet af de seneste seks uger har BR i Kolding undergået en forvandling fra almindelig legetøjsbutik til et regulært legeunivers. Her kan man blandt andet svinge sig tovene på legepladsen og besøge det store Frost-slot.
Annonce

Kolding: Kom og leg i junglen. Det er temaet for Koldings BR på Egtved Allé, som i sidste uge slog dørene op til deres helt nyindrettede butik, der breder sig over 1750 kvadratmeter.

Og der er virkelig sket noget i den tidligere Toys'R'Us. Butikken i Kolding er den fjerde i BR-kæden, som er bygget om til et legeunivers, hvor der er skabt masser af plads til, at børnene kan prøve legetøjet af.

- Vi satser på trekantområdet, så det er derfor, Kolding er bygget om allerede nu. Butikken her trækker kunder fra et meget stort område, fortæller Mette Juul, der er distrikschef for BR.

Hver af de fire ombyggede BR-butikker har fået hver deres tema, og i Kolding blev det junglen, fordi butikken har syv meter til loftet.

- Så vi ville have noget, der kunne udnytte højden i butikken. Og det blev junglen, forklarer Mette Juul.

I midten af forretningen er der derfor indrettet en stor legeplads med klatrestativer og et udkigstårn. Legepladsen er med et blødt faldunderlag og godkendt af myndighederne.

Foruden legepladsen byder Koldings nye BR også på et Frost-slot, som ikke findes andre steder i landet, og på en Barbie-bil, der er ombygget af en gammel Jeep.

Derudover er butikken fyldt med legeområder, som fx en Lego politistation, en købmand, en klatrebane, en skydebane til Nerfgun og et gaming-område, hvor der kan spilles på PlayStation.

Og det falder i kundernes smag, for overalt er børn og voksne i gang med leg.

- Vi håber jo at kunne tiltrække flere kunder, og det viser erfaringerne også fra de andre butikker, vi har bygget om, siger Mette Juul.

Lige nu er der cirka 25 medarbejdere i BR Kolding, men forventningen er, at der bliver brug for endnu flere.


Børnene skal opleve noget, når de besøger vores butik. Jeg kan se, at mange af dem smider skoene, når de kommer, og det er lige det, vi gerne vil opnå. Her skal man komme for at lege - også børn og voksne sammen.

Mette Juul, distrikschef, BR


Annonce

Corona sætter spor

På grund af coronavirus må der maksimalt være 200 gæster i butikken af gangen, og det er ikke alle steder, BR har pakket alle legesagerne frem. For eksempel er der ingen legoklodser, tegneredskaber eller bolde fremme.

- Vi har med børn at gøre, så vi er ekstra opmærksomme på hygiejne. Vi beder alle spritte hænder, når de kommer og går. Og de legesager vi har fremme, gør vi løbende rent, forklarer Mette Juul.

Hun glæder sig over, at gæsterne har taget godt imod den nye butik.

- Børnene skal opleve noget, når de besøger vores butik. Jeg kan se, at mange af dem smider skoene, når de kommer, og det er lige det, vi gerne vil opnå. Her skal man komme for at lege - også børn og voksne sammen, for det skal også være en god oplevelse at være her som forælder, siger Mette Juul.

I forbindelse med ombygningen har BR sat klimaanlæg op, malet loftet sort og sat spots på de forskellige varer og legeområder, hvilket giver en langt mere hyggelig og intim stemning i butikken.

BR-butikken på Egtved Allé i Kolding har fået temaet junglen, fordi der er meget højt til loftet i forretningen, som er indrettet med en jungle-legeplads i midten af butikken, fortæller distrikschef Mette Juul. Foto: Louise Lauritsen
Tæt ved indgangen er der indrettet tre små huse med en politistation, en købmand og et cykelværksted. Her viser distrikschef Mette Juul rundt i politistationen. Foto: Louise Lauritsen
Der er også en stor gaming-afdeling i den nye BR, hvor man blandt andet kan prøve kræfter med forskellige PlayStation-spil. Her er det Mario, der holder familien tryllebundet. Foto: Louise Lauritsen
Der skal være masser af leg på hylderne, og den målsætning tager BR helt bogstaveligt. Her er der gjort plads til et lille univers med dinosaur-figurer. I baggrunden kan man skimte Nerf Gun-skydebanen. Foto: Louise Lauritsen
Det her Frost-slot findes ikke andre steder i landet end i BR Kolding, som har fået æren af den store borg, fordi butikken er høj nok til at huse den. Foto: Louise Lauritsen
Jungle-temaet er valgt til BR i Kolding, fordi der var mulighed for at bygge en legeplads i højden. Her er både klatrestativer og udkigstårn. Foto: Louise Lauritsen
Denne Barbie-bil er også helt unik for BR i Kolding. Den er lavet af en ombygget Jeep, fortæller distrikschef Mette Juul. Foto: Louise Lauritsen
Kuglespillet her finder man i området med Playmobil. Her kan flere lege med på samme tid, fortæller distrikschef Mette Juul, som håber, at også forældre vil prøve de forskellige legestationer i den nye BR-butik. Foto: Louise Lauritsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce