Annonce
Ugeavisen Kolding

Se billederne: Koldings erhvervsliv på den røde løber

Thomas Thulstrup, direktør, Koldinghus (yderst til venstre). - Jeg glæder mig til at fejre vores nominering sammen med personalet. Vi er 22 afsted fra Koldinghus, og det her er en festlig aften for os. Det er fantastiske nominerede i alle kategorier og et bevis på, hvor meget der sker i Kolding og det er skønt at være en del af.

Onsdag aften holdt Business Kolding Award 18 på Comwell. Knap 500 erhvervsfolk var mødt op for at deltage i festlighederne. Vi fangede nogle af dem på den røde løber.

Annonce

Kolding: Humøret var højt, at lokale erhvervsfolk deltog i Award 18, hvor der blev delt fem priser ud i løbet af aftenen.

Gitte Lindbo, centerchef for Kolding Storcenter. - Jeg har været med til at indstille kandidater til årets initiativpris, så derfor skal jeg selvfølgelig også være med i aften og se, hvem der vinder. Det er første gang, jeg er med til Awardshowet, og jeg glæder mig meget til at stemme på mine favoritter?
Annonce

Gitte Lindbo, centerchef for Kolding Storcenter

- Jeg har været med til at indstille kandidater til årets initiativpris, så derfor skal jeg selvfølgelig også være med i aften og se, hvem der vinder.

- Det er første gang, jeg er med til Awardshowet, og jeg glæder mig meget til at stemme på mine favoritter.

Søren Madsen, formand Kolding Turistforening - Vi er her for at fejre og sætte fokus på alle dem, der gør noget godt og får noget til at lykkes. Og så er det meget hyggeligt, at komme og møde og snakke med folk i de her festlige rammer. Jeg stemmer på mine favoritter i aften ? det har jeg nemlig også en holdning til. Og så ser jeg meget frem til uddelingen af turismeprisen.
Annonce

Søren Madsen, formand Kolding Turistforening

- Vi er her for at fejre og sætte fokus på alle dem, der gør noget godt og får noget til at lykkes.

- Og så er det meget hyggeligt, at komme og møde og snakke med folk i de her festlige rammer.

- Jeg stemmer på mine favoritter i aften - det har jeg nemlig også en holdning til. Og så ser jeg meget frem til uddelingen af turismeprisen.

Jørn Pedersen, borgmester: - Jeg glæder mig til stemningen på den her aften, som er noget helt specielt. Her siger vi farvel til janteloven og jeg synes, det er fedt, at vi for en enkelt aften dyrker vinderkulturen her i byen lidt. Jeg var meget glad for at kunne overrække Hercules-prisen til Pierre Legarth. Når man siger hans navn, så tænker folk autolak, men mere og mere tænker vi også White House andre boligeprojekter. Meldingen fra ham om, at han vil investere og udvikle i Kolding er en drøm for en borgmester at få, så det fortjener en pris og han er jo også en der i den grad siger glem janteloven.
Annonce

Thomas Thulstrup, direktør, Koldinghus

- Jeg glæder mig til at fejre vores nominering sammen med personalet. Vi er 22 afsted fra Koldinghus, og det her er en festlig aften for os.

- Det er fantastiske nominerede i alle kategorier og et bevis på, hvor meget der sker i Kolding og det er skønt at være en del af.

Pierre Legarth med familien.
Annonce

Peder Madsen, direktør, Hotel Koldingfjord, Årets Koldingborger 2017

- Jeg er her i aften, fordi det er hyggeligt at vi mødes i erhvervslivet på den her måde og så synes jeg, at det er vigtigt, at vi får hyldet iværksætterne.

- Så aftenens højdepunkt for mig bliver iværksætterprisen, for det er vigtigt at hylde og understøtte underskoven af nye iværksættere og virksomheder her i kommunen.

- Og så bliver det da også dejligt at se med, når turismeprisen uddeles.

Knud Erik Langhoff, konservativ lokalpolitiker.
Annonce

Jørn Pedersen, borgmester

- Jeg glæder mig til stemningen på den her aften, som er noget helt specielt. Her siger vi farvel til janteloven og jeg synes, det er fedt, at vi for en enkelt aften dyrker vinderkulturen her i byen lidt.

- Jeg var meget glad for at kunne overrække Hercules-prisen til Pierre Legarth. Når man siger hans navn, så tænker folk autolak, men mere og mere tænker vi også White House andre boligeprojekter. Meldingen fra ham om, at han vil investere og udvikle i Kolding er en drøm for en borgmester at få, så det fortjener en pris og han er jo også en der i den grad siger glem janteloven.

Trille Nikolajsen og Hamlaoui Bahloul, byrådsmedlemmer.
Annonce

Mette Schumacher, citychef, City Kolding

- Vi har medlemmer, der er nomineret til nogle af priserne, så derfor skal vi være med i aften og bakke dem op og stemme på dem. Det er første gang, vi er her, men vi har hørt meget godt om showet, som vi glæder os til, og det er et godt sted at netværke.

- Højdepunktet for os bliver fejringen af vinderne. Vi ser meget frem til turismeprisen, for det er i den kategori, vi har medlemmer med.

Yrsa Mastrup, byrådsmedlem.
Annonce

Dorthe Kildal Johannsen, ShoppingBazar og initiativtager til julemærkehjemsindsamlingen

- Min mand er nomineret til prisen som Årets Iværksætter, så derfor er jeg med i aften for at heppe på ham.

- Det lader til at være et megafedt arrangement med god stil og fede mennesker hele vejen igennem.

- Højdepunktet for mig bliver at se, om min mand vinder. Men det at være med her i aften og kunne netværk og så være med til at fejre alle Koldings gode virksomheder, det er også skønt.

Ugeavisen Kolding.

Thomas Boe, kommunaldirektør, Kolding Kommune

- Det er altid festligt at få lov at netværke med byens erhvervsliv i en uformel ramme, hvor det er afslappet. Og der er en vis spænding i at se, hvem der bliver Årets Virksomhed.

- Priserne er på hver deres måde spændende, og ikke mindst på kultursiden sker der jo en masse her i byen, så der er vi også stærkt kørende med masser at byde på.

Trine Sig, medlem af Bestyrelsen for Business Kolding.
Casper Edens og Marcus Møberg, SEO-Service
Pernille Øhlenschlæger Pedersen byrådsmedlem.
Pierre Legarth med familien og bankdirektør Carsten Johansen (midt for).
Peder Madsen, direktør, Hotel Koldingfjord, Årets Koldingborger 2017: - Jeg er her i aften, fordi det er hyggeligt at vi mødes i erhvervslivet på den her måde og så synes jeg, at det er vigtigt, at vi får hyldet iværksætterne. - Så aftenens højdepunkt for mig bliver iværksætterprisen, for det er vigtigt at hylde og understøtte underskoven af nye iværksættere og virksomheder her i kommunen. - Og så bliver det da også dejligt at se med, når turismeprisen uddeles.
Claus Askjær, formand for Business Kolding
Mette Schumacher (t.h.), citychef, City Kolding: - Vi har medlemmer, der er nomineret til nogle af priserne, så derfor skal vi være med i aften og bakke dem op og stemme på dem. Det er første gang, vi er her, men vi har hørt meget godt om showet, som vi glæder os til, og det er et godt sted at netværke. - Højdepunktet for os bliver fejringen af vinderne. Vi ser meget frem til turismeprisen, for det er i den kategori, vi har medlemmer med.
Michael Krogh, byrådsmedlem.
Felius Design. Nomineret som årets iværksætter.
Thomas Boe, kommunaldirektør, Kolding Kommune: - Det er altid festligt at få lov at netværke med byens erhvervsliv i en uformel ramme, hvor det er afslappet. Og der er en vis spænding i at se, hvem der bliver Årets Virksomhed. - Priserne er på hver deres måde spændende, og ikke mindst på kultursiden sker der jo en masse her i byen, så der er vi også stærkt kørende med masser at byde på.
Kolding Flisepudser Laug var nomineret til Årets Initiativpris.
European Wood Corporation var nomineret som Årets Iværksætter. Dorthe Kildal Johannsen, ShoppingBazar og initiativtager til julemærkehjemsindsamlingen: - Min mand er nomineret til prisen som Årets Iværksætter, så derfor er jeg med i aften for at heppe på ham. - Det lader til at være et megafedt arrangement med god stil og fede mennesker hele vejen igennem. - Højdepunktet for mig bliver at se, om min mand vinder. Men det at være med her i aften og kunne netværk og så være med til at fejre alle Koldings gode virksomheder, det er også skønt.
Torben og Charlotte Pipenbring fra Tobbers, der var nomineret som Årets Turismevirksomhed 2017.
Byrådsmedlemmerne Merete Due Paarup, Hans Holmer og Ea Haldan Vestergaard.
Oplevelsescenter Harteværket.
Ecooking med Tina Søgaard i midten. Hun vandt prisen som Årets Iværksætter 2017.
rød løber billeder
rød løber billeder
rød løber billeder
rød løber billeder
rød løber billeder
rød løber billeder
rød løber billeder
rød løber billeder
rød løber billeder
rød løber billeder
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce