Annonce
Ugeavisen Kolding

Se hele programmet for Sommer ved Søen 2020: En perlerække af kendte kunstnere

Rikke Molberg glæder sig til at opleve Sommer ved Søen i Kolding for første gang. Hun er eventkoordinator ved MusikKolding og har dermed ansvaret for, at koncerterne forløber, som de skal. Foto: Louise Lauritsen
Programmet for årets udgave af de gratis friluftskoncerter Sommer ved Søen byder på en masse kendte navne og kommer hele vejen rundt i det musikalske landskab.
Annonce

Kolding: 2020 tegner til at blive et godt musikår. I hvert fald, hvis man har planer om at lægge vejen forbi en eller flere af de traditionsrige Sommer ved Søen koncerter i Kolding. Så kan man nemlig forvente at opleve artister, som man kender fra tv, radio eller tidligere koncerter.

MusikKolding står for koncerterne, og her glæder man sig over årets program.

- Det er et bredt og folkeligt program, som i år rammer plet i forhold til det, vi gerne vil. Der er ikke noget på plakaten, som folk ikke kender eller har hørt om i forvejen, fortæller Rikke Molberg, der er eventkoordinator ved MusikKolding.

Hun startede i jobbet i november og har derfor ikke været med til at booke årets navne, men det gør ikke noget.

- Jeg er vildt begejstret for det. Vi rammer noget til alles ører med det her. Og for MusikKolding gælder det jo om at give en musikalsk og kunstnerisk oplevelse, som samtidig er en fest at deltage i. Der kunne programmet ikke være bedre, men vi er også heldige at have haft et godt udvalg af danske artister at vælge imellem, fordi mange er ude og spille til sommer.

Sommer ved Søen 2020

  • Torsdag 25. juni: Signe Svendsen med band.
  • Torsdag 2. juli: Mike Tramp & Band of Brothers.
  • Torsdag 9. juli: Humørekspressen.
  • Torsdag 16. juli: Erann DD med band.
  • Torsdag 23. juli: Rockers by Choice.
  • Torsdag 30. juli: Hardinger Band med Den store Shubidua-fest.
Annonce

Satser sikkert

I modsætning til tidligere år, så er der udelukkende danske og kendte navne på plakaten for Sommer ved Søen 2020.

- Vi vil gerne vise noget af al den gode danske musik, vi har. Vi har et bredt og folkeligt program, så man som gæst er sikker på at få en god oplevelse med hjem. Folk kommer for at hygge sig, og det bliver der virkelig basis for i år, siger Rikke Molberg.

Det er hendes første år som ansvarlig for Sommer ved Søen, og den opgave glæder hun sig til.

- Jeg glæder mig til at stå som ansvarlig og opleve koncerterne og se publikum i alle aldre have det sjovt. Det bliver skønt at komme i gang, lyder det fra Rikke Molberg.

Rikke Molberg glæder sig til at opleve Sommer ved Søen i Kolding for første gang. Hun er eventkoordinator ved MusikKolding og har dermed ansvaret for, at koncerterne forløber, som de skal. Foto: Louise Lauritsen
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce