Annonce
Ugeavisen Kolding

Se med når byrådet afgør Mungo Parks fremtid

Byrådssalen på Kolding Rådhus vil stå gabende tom, når byrådets politikere holder byrådsmøde på torsdag. Arkivfoto: Maria Tuxen Hedegaard

Kolding. Byrådets næste møde torsdag 2. april slår formentlig tilskuerrekord.

På grund af coronakrisen, som forhindrer de 25 byrådsmedlemmer i at indfinde sig i byrådssalen sammen, afvikles byrådets møde nemlig for første gang nogensinde som en live-transmission på Kolding Kommunes facebook-side.

Mødet starter klokken 16, og på dagsorden er blandt andre den sag, som efter alt at dømme kommer til at koste Mungo Park-teatret livet.

Sagen har skabt voldsom debat i ugevis, siden Dansk Folkeparti og et flertal af Venstre bortset fra Eea Haldan Vestergaard i starten af marts tilkendegav, at de ikke er til sinds at indgå en ny egnsteateraftale med Mungo Park - eller TeaterTid, som det lille alternative teater skifter navn til 1. maj.

Det borgerlige flertal vil ikke investere de fem årlige millioner kroner, som egnsteateraftalen koster Kolding Kommune, og det har udløst voldsom kritik fra det øvrige byråd, der mener, at de to partier dermed løber fra budgetaftalen om Kolding Kommunes økonomi i 2020-2023.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Vores fremtid i fokus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Mustafa brød med islam og stiftede forening for at hjælpe eks-muslimer: Jeg er nødt til at tage kampen for alle dem, der ikke selv kan

Annonce