Annonce
Ugeavisen Kolding

Serverer Syd Grillen Danmarks bedste burger? Nu kæmper den om titlen med 102 andre

Så er Danmarks måske bedste burger serveret. Den hedder Syd Grillens burger og er her i en udgave med både ost og bacon. Denne burger er lige nu nomineret til titlen som Danmarks bedste burger, og det glæder daglig leder af Syd Grillen Mette Kristensen sig over. Foto: Louise Lauritsen
Den lokale grillbar har gennem årene holdt fast i at servere en klassisk dansk burger, og den er nu i skarp konkurrence om at blive kåret som årets bedste.
Annonce

Kolding: Hvor finder man den bedste burger i landet anno 2020? Det har hjemmesiden Opdag Danmark sat sig for at finde ud af via en storstilet afstemning, som tæller ikke mindre end 103 nominerede burgersteder rundt om i hele landet.

Fra Kolding er Syd Grillen nomineret, og selvom afstemningen først blev skudt i gang torsdag den 17. september, så ligger Syd Grillen allerede i top 10 på landsplan, og som nummer 3 i Syd- og Sønderjylland.

Hos Syd Grillen er man ikke klar over, hvordan man er blevet nomineret til titlen, men det hæmmer ikke begejstringen.

- Vi er utrolig glade over at være med. Det er et skarpt felt, vi er oppe imod, og vi er beærede over at være nominerede med alle dem, som har deres hovedfokus på burger, hvor vi er en pølsevogn, som også sælger meget andet mad, fortæller Mette Kristensen, der er daglig leder af Syd Grillen.

Siden konkurrencens start har hun mødt stor opbakning fra kunderne.

- Folk er glade på vores vegne og kan godt fortstå det, for det er en god klassisk dansk burger med genkendelige råvarer, vi laver, hvor nogle af de andre måske prøver lidt mere alternative ting, så holder vi fast i det klassiske koncept, siger Mette Kristensen.

Syd Grillen er den største Tulip pølsevogn i landet målt på omsætning. Nu håber Mette Kristensen, at grillbaren også kommer på Danmarkskortet over de bedste burgere.

Man kan deltage i afstemningen om Danmarks bedste burger via sms. Vil man stemme på Syd Grillen kan det ske ved at sende en sms med koden BGR 184 til telefonnummer: 92 45 24 04. Afstemningen slutter den 1. oktober kl. 12.


Vi er utrolig glade over at være med. Det er et skarpt felt, vi er oppe imod, og vi er beærede over at være nominerede med alle dem, som har deres hovedfokus på burger, hvor vi er en pølsevogn, som også sælger meget andet.

Mette Kristensen, daglig leder, Sydgrillen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce