Annonce
Ugeavisen Kolding

Showkamp mellem KB og realitystjerner indbragte tusinder til kampen mod kræft

KB's serie 6-hold var længe godt med i kampen mod kendisholdet, og efter 75 minutter var de lokale fodboldspiller kun bagud med 3-2. Det endte dog med et nederlag på 7-2 mod det blandede hold af realitystjerner og nuværende og tidligere professionelle fodboldspillere. Foto: Jimmi Falkenberg
KB's serie 6-hold løb ind i et nederlag på 7-2, da det spillede opvisningskamp mod et blandet hold af realitydeltagere og professionelle fodboldspillere.
Annonce

Kolding: Det var en broget flok, der lørdag udgjorde stjerneholdet i showkampen ved arrangementet Fodbold mod cancer.

Ud over en række tidligere deltagere i programmer som Paradise Hotel deltog blandt andre også Emiliano Marcondes, der er professionel fodboldspiller for engelske Brentford. Modstanderen var Kolding Boldklubs serie 6-hold, og selvom de lokale amatører kæmpede bravt, endte det alligevel med en sejr på 7-2 til stjerneholdet.

Kampens resultat var dog langtfra det vigtigste på en dag, hvor formålet først og fremmest var at samle penge ind til kampen mod kræft. Oprindeligt var det meningen, at Fodbold mod cancer skulle have været et langt større arrangement i juli, men på grund af coronaepidemien måtte arrangør Kasper Juul sadle om og lave det noget mindre event med blandt andet straffesparkskonkurrencer, showkamp og salg af spillertrøjer.

- Dagen gik over al forventning. Det er rigtig godt gået og en god start for os, siger initiativtageren, som håber at kunne vende tilbage med det helt store Fodbold mod cancer-arrangement næste år.


Dagen gik over al forventning. Det er rigtig godt gået og en god start for os.

Kasper Juul, arrangør
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce